Van een fake smile naar een real smile

Hoe mooi is het om in de wereld van je klanten te mogen stappen en hun persoonlijke verhaal te mogen vastleggen op beeld. Een lifestyle shoot laat de tijd echt even stilstaan en zorgt voor de meest pure herinneringen, zonder poespas of geposeerde, ongemakkelijke poses.

Tijdens deze workshop lopen we aan de hand van mijn werkwijze alle stappen door om te komen tot een mooie serie foto’s. Van de voorbereidingen tot het opleveren van foto’s zoals deze. In een groep van maximaal 5 deelnemers gaan we uiteraard ook zelf shooten bij of met een modelgezin om alle theorie gelijk toe te passen. Na het harde werken sluiten we de workshop af met een heerlijke lunch inclusief voldoende tijd om al je vragen te stellen.  

De workshop bestaat in twee edities:
> Warm & Cozy, waarin een shoot bij een gezin thuis centraal staat. Ideaal om een dagdeel bij het gezin thuis te documenteren.
> Wild & Free, voor wanneer je mee op pad wilt met een gezin om ze vast te leggen. Heerlijk in de natuur waar dus een buitenshoot centraal staat.

De workshopdata 2018/2019:
Op dit moment staan geen nieuwe workshops gepland. Maar in september of oktober komt de workshop lifestyle fotografie terug! Vul het formulier onder in deze pagina in om als eerste op de hoogte te blijven van de nieuwe workshops.

Enthousiast?

Wat leuk! Ik zou je graag alles willen bijleren over fotograferen. Wil je als eerste op de hoogte blijven van de nieuwe workshop data? Vul het formulier hiernaast in en ik laat het je weten :)

info@jessicagroenewegenfotografie.nl

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

TYPE AND HIT ENTER