Dag automatisch, hallo handmatig!

Hoe krijg je dat nou voor elkaar? Die mooie wazige achtergrond of een foto met mooi licht…. Het is niet moeilijk, zolang je weet wat je doet. Een ding is zeker, op de automatische stand ga je dat niet leren dus die gaan we gedag zeggen! Ik help je door het oerwoud aan technische instellingen heen en zorg dat je aan het einde van de workshop exact weet wat je doet en waarom je dat doet. Het resultaat? Een gezellige dag, een hoofd vol ideeën en een memorycard vol met prachtige foto’s gemaakt door jou!

We behandelen de ISO, diafragma, sluitertijd, lichtgebruik, compositie, scherpstellen, verschillende soorten lenzen en meer. Om de theorie even te laten zakken genieten we van een lekkere lunch en kun je al je vragen op tafel gooien. We sluiten af met voldoende tijd om goed te kunnen oefenen tijdens het praktijk gedeelte.

De eerstvolgende groepsworkshops is op zondag 17 februari 2019 (vol!). De 1-op-1 workshop kan op elk gewenst moment worden ingepland.    

Wat gaan we doen? > We beginnen met een theoriegedeelte bij mij thuis onder het genot van een drankje en uiteraard wat lekkers > Na de theorie genieten we van een lunch en kun je al je vragen op tafel gooien > Vervolgens vertrekken we voor een kort ritje naar een natuurgebied in Zoetermeer voor het praktijkgedeelte waar we een set mooie foto’s gaan maken met behulp van de net geleerde theorie

Voor wie is de workshop? Voor iedereen met een spiegelreflex of systeemcamera die je handmatig kunt instellen. Je fotografeert nu vooral op de automatische stand(en), maar je wilt nu echt eens leren waar alle knopjes voor zijn zodat je eindelijk jouw droomfoto’s kunt maken!

Groepsworkshop

zo 17 februari 2019 in Zoetermeer

10.30 – 15.00 uur

min. 3, max. 5 deelnemers

Inclusief: drankjes, lunch, hand-out

€ 109 (incl. btw)

> vol! <

1-op-1 workshop

in Zoetermeer
dag/tijd in overleg Inhoud afgestemd op jouw wensen

Inclusief: hapjes/drankjes, hand-out,
skype-sessie achteraf voor vragen en feedback

€ 199 (incl. btw)

Enthousiast?

Wat leuk! Ik zou je graag alles willen bijleren over fotograferen. Wil je je aanmelden? Vul snel dit formulier in. Heb je nog vragen? Dan kun je mailen naar info@jessicagroenewegenfotografie.nl.

De workshop vindt plaats in Zoetermeer.

Stuur een bericht

Aanmelden

Je deelname is definitief na de betaling. De factuur ontvang je na je aanmelding.
TYPE AND HIT ENTER