hey fotograaf!

Klaar om te groeien?

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer fotoshoot Portret newborn baby en loveshoots

Fotograaf / moeder /

multi passionate ondernemer

Hi! Ik ben Jessica

Ik ben altijd (onbewust) op zoek naar nieuwe inspiratie en lesstof om van te groeien. Zowel persoonlijk als zakelijk. Waarom ik mijn kennis deel? Omdat alles zelf uitzoeken gewoon niet altijd even leuk is! Het kost vaak teveel tijd, te veel moeite en te veel energie. Daarnaast is dat blijven aanmodderen natuurlijk niet erg motiverend omdat resultaat uitblijft...


Het is hoog tijd voor een sprong vooruit! Lift mee op mijn opgedane en verzamelde kennis en samen brengen we jouw bedrijf weer een level up!

Mijn ambitie en honger naar meer te ondernemen en mijn eigen keuzes maken waren in 2019 niet meer te bedwingen. Ik nam de sprong en zo groeide ik uit van kantoormeisje naar trotse multi passionate momboss. Die weg die ik daarvoor bewandelde was een enorm leerzame en nog steeds leer ik elke dag. Ben ik waar ik wil zijn? Nog lang niet: ik wil groeien en heb het gevoel pas aan het begin te staan van mijn carrière.

"Het is de brandstof die ik voor mijn onderneming nodig heb."

Free Download
Free Download
Free Download
Free Download
Free Download
Free Download
Free Download
Free Download

Deze wil je hebben!

Because everyone loves a freebie!

Check alle freebies

Tips, checklists, challenges, email cursussen: een heel arsenaal aan gratis content ligt op je te wachten :)

e-books

Coming soon!

New!

Fotografie

Klantbeleving

template

The Customer Experience Workout

Lifestyle Gezinsfotografie

Vragenlijsten en formulieren

Bekijk nog meer

Laatste blogs

hulp nodig met alle ballen hoog houden?

Je bent hard op weg om je doelen te behalen maar toch gaat het niet zoals ze zou willen. Je blijft je vergelijken met anderen (niet te veel doen hoor!) en vraagt je af wat zij hebben dat jij niet hebt. Soms is het fijn om niet het wiel zelf te hoeven uitvinden maar om te kunnen steunen op de ervaring en kennis van anderen. Om een duwtje in de goede richting te krijgen inclusief nieuwe energie die je weer op weg helpt om je dromen waar te maken.

Daarnaast ben je misschien ook nog moeder en/of heb je nog een parttime baan en weet je soms even niet meer hoe je alle ballen hoog moet houden. Als moeder van een kleuter en twee peuters sta ik dagelijks voor uitdagingen en maak ik constant lastige keuzes zowel op persoonlijk als zakelijk niveau.

Een coachingsessie kan je weer wat lucht geven. Heldere en haalbare doelen laten formuleren. Je weer met energie op pad laten gaan en je zo weer laten groeien in plaats van je in het zweet te hoeven werken zonder vooruitgang.

lees meer

soms is het gewoon fijn om niet alles zelf uit te hoeven zoeken ;-)