Strandbruiloft / Merel & Freek

Halverwege juni sta je dan met je camera’s en zand tussen je tenen (oke, onder mijn gympen dan) een superverliefd koppel te fotograferen. Heerlijk! Ik keek al tijden uit naar deze strandbruiloft in Monster.

Na de zoete first-look in Wateringen en een belangrijke tussenstop bij Oma reden we naar het strand van Monster om daar de fotoshoot te doen. Een leeg strand en een prachtige temperatuur; het leek wel afgesproken 😉

Ondertussen verzamelden de gasten zich in Bondi Beachclub en rende ik de benen uit mijn lijf door het zand (zwaar!!) om samen met de gasten Merel & Freek officieel te zien arriveren op hun trouwlocatie. Wat een zomerse sfeer en heerlijk die zonnebrillen bij je trouwpak/jurk! Ik ben voor!!

De heerlijke buitenceremonie maakte de dag compleet en terwijl het bruidspaar heerlijk hun dag afsloot met een feest, reed ik met een enorme lach op mijn gezicht naar huis. Doe mij maar vaker dit soort beachweddings! 😀

Trouwen jullie ook op het strand dit jaar en zoeken jullie nog een ontzettende gezellige en betrokken fotograaf? Ik weet er nog wel eentje 😉 Hier lees je meer info.

TYPE AND HIT ENTER