Privacyverklaring en algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN
Op alle samenwerkingen en de daaruit voortvloeiende foto’s zijn de Algemene Voorwaarden van Jessica Groenewegen Fotografie van toepassing.

AUTEURSRECHT & PUBLICATIE
Jessica Groenewegen Fotografie heeft het recht om de foto’s te publiceren en op te nemen op haar website, portfolio, social media, fotowedstrijden of als reclame voor haar werk. Indien je liever niet hebt dat de foto’s worden gepubliceerd kun je dit bij boeking aangeven. Als klant heb je het recht de foto’s te gebruiken in de prive-sfeer. Wil je de foto’s buiten de privesfeer gebruiken dan dien je voorafgaande schriftelijk toestemming te vragen van Jessica Groenewegen Fotografie. De foto’s mogen niet worden bewerkt of bijgesneden zonder toestemming van de fotograaf. Jessica Groenewegen Fotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het (ongeoorloofd) gebruik maken van foto’s door derden.

TARIEVEN EN REISKOSTEN
Portretsessies
Tarieven vermeld op de website zijn inclusief btw en reiskosten binnen een straal van 10 km vanaf 2729 PD te Zoetermeer. Buiten deze straal bedragen reiskosten €0,30 per gereden kilometer, heen en terug.

Bruidsreportages
Tarieven voor de bruidsreportages zijn vermeld op de website. Behalve het pakket tot maximaal 4 uur, zijn alle tarieven inclusief btw en reiskosten in Nederland, behalve het Waddengebied.

Mini sessies
Tarieven van de minisessies zijn inclusief btw. Reiskosten worden voor deze sessies niet gerekend.

BEVESTIGING EN BETALING
Portretsessies
De fotoshoot is bevestigd wanneer de aanbetaling van 25% van het totaalbedrag is gedaan. Deze factuur ontvang je bij de bevestigingsemail met alle informatie en gegevens. Na de fotoshoot ontvang je een factuur met het restbedrag samen met een preview. De rest van de foto’s wordt geleverd nadat het restbedrag is betaald.

Bruidsreportages
De bruidsreportage is bevestigd na het invullen van het bevestigingsformulier en wanneer de aanbetaling van 25% van het totaalbedrag is gedaan. Deze factuur ontvang je na het invullen van het bevestigingsformulier die je ontvangt bij de bevestigingsemail met alle informatie en gegevens. Na jullie bruiloft ontvang je binnen een paar dagen een factuur met het restbedrag samen met een preview. De rest van de foto’s wordt geleverd nadat het restbedrag is betaald.

Mini sessies
Na het aanmelden voor een minisessie ontvang je een factuur. Deze dient binnen 2 weken te worden voldaan. De betaling maakt jouw boeking definitief. Bestel je na de sessie foto’s bij dan worden deze na je bestelling apart gefactureerd

ANNULERING
Portretsessies
Bij annulering van de fotoshoot worden geen extra kosten in rekening gebracht maar de aanbetaling wordt niet teruggestort. Dit ter vergoeding van de schade die Jessica Groenewegen Fotografie heeft opgelopen.

Bruidsreportages
Bij het annuleren van de bruidsreportage voor het huwelijk worden geen extra kosten in rekening gebracht maar de aanbetaling wordt niet teruggestort. Dit ter vergoeding van de schade die Jessica Groenewegen Fotografie heeft opgelopen.

Mini sessies
Wanneer je jouw mini sessie wilt annuleren kan dat per email via info@jessicagroenewegenfotografie.nl. Doe je dit uiterlijk 2 weken van te voren dan worden geen extra kosten in rekening gebracht. Annuleer je binnen 2 weken voorafgaande aan de mini sessie dan ontvang je 50% van het betaalde bedrag terug.

VERPLAATSEN BIJ SLECHT WEER
Fotoshoots op een buitenlocatie
Bij fotoshoots op een buitenlocatie wordt bij weersvoorspellingen met veel wind en/of regen in overleg een nieuwe datum gekozen. Uiterlijk 1 dag van te voren beslist de fotograaf of de fotoshoot kan doorgaan aan de hand van de weersvoorspellingen.

Newborn of Gezins lifestyle fotografie
Omdat ik afhankelijk ben van natuurlijk licht is het belangrijk dat het geen zeer bewolkte dag is wanneer de fotoshoot plaatsvindt. Zeker wanneer je huis/slaapkamer niet beschikt over grote ramen en witte/lichte wanden is mijn behoefte aan genoeg goed daglicht groot. Zeer slechte weersvoorspellingen kunnen niet aan deze behoefte voldoen en vragen dan om het verplaatsen van de fotoshoot. In overleg kiezen we dan een nieuwe datum op korte termijn.

Mini sessies
De minisessies vinden plaats op een buitenlocatie. Natuurlijk kan slecht weer roet in het eten gooien. Bij weersvoorspellingen met veel wind en/of regen worden de minisessies verplaatst naar een andere datum. Uiterlijk 1 dag van te voren beslist de fotograaf of de fotoshoot kan doorgaan aan de hand van de weersvoorspellingen.

LEVERING
Portretsessies
Na de fotoshoot selecteert en bewerkt de fotograaf de foto’s naar eigen inzicht en stijl. Je ontvangt binnen 1 week een leuke preview en de rest van de foto’s wordt binnen 2 weken, na betaling van de factuur, digitaal geleverd als JPG zonder watermerk op groot formaat. Deze foto’s zijn vrij te gebruiken in de privesfeer of op je eigen social media accounts. Onbewerkte bestanden worden niet geleverd. Plaats je ze op social media? Dan zou ik het superleuk vinden wanneer je mij erbij vermeldt of tagt (@jessicagroenewegenfotografie). De klant is zelf verantwoordelijk voor het bewaren van de na de shoot geleverde foto’s. Jessica Groenewegen Fotografie probeert de opgeleverde foto’s te bewaren voor een periode van 3 jaar na de opleveringsdatum. Aan deze extra service kunnen geen rechten worden ontleend.

Bruidsreportages
Na de bruiloft selecteert en bewerkt de fotograaf de foto’s naar eigen inzicht en stijl. Je ontvangt binnen de op de website vermelde termijn een leuke preview en de rest van de foto’s wordt ook binnen de op de website vermelde termijn, na betaling van de restfactuur, digitaal geleverd als JPG zonder watermerk op groot formaat. Deze foto’s zijn vrij te gebruiken in de privesfeer of op je eigen social media accounts. Onbewerkte bestanden worden niet geleverd. Plaats je ze op social media? Dan zou ik het superleuk vinden wanneer je mij erbij vermeldt of tagt (@jessicagroenewegenfotografie). Heeft de klant gekozen voor een pakket inclusief een album dan doet de fotograaf een eerste opzet voor de inhoud. Nadat deze, na eventuele aanpassingen naar wens van de klant, is goedgekeurd wordt het album gedrukt door een externe drukker. De kleur van de linnenkaft en de indruk op de cover kiest de klant zelf. De klant is zelf verantwoordelijk voor het bewaren van de na de shoot geleverde foto’s. Jessica Groenewegen Fotografie probeert de opgeleverde foto’s te bewaren voor een periode van 3 jaar na de opleveringsdatum. Aan deze extra service kunnen geen rechten worden ontleend.

Mini sessies
Na de minisessie selecteert en bewerkt de fotograaf de foto’s naar eigen inzicht en stijl. Je ontvangt binnen 10 dagen een online gallery waar je de bewerkte foto’s met watermerk kunt bekijken. Je kiest zelf de foto’s uit die je wilt ontvangen. In begrepen zijn 10 foto’s, bijbestellen is mogelijk.
Na het doorgeven van je keuze en de eventuele bijbetaling van de extra bestellingen, worden de foto’s digitaal geleverd als JPG zonder watermerk op groot formaat. Deze foto’s zijn vrij te gebruiken in de privesfeer of op je eigen social media accounts. Plaats je ze op social media? Dan zou ik het superleuk vinden wanneer je mij erbij vermeldt of tagt (@jessicagroenewegenfotografie). Onbewerkte bestanden worden niet geleverd.

WORKSHOPS EN MENTORSESSIES
Tarieven
De tarieven voor de workshops en mentorsessies staan vermeld op de site of worden gecommuniceerd via email.

Deelnemers
De groepsworkshop Lifestyle Fotografie gaat definitief door met 3 deelnemers. De groepsworkshop Basisfotografie gaat definitief door met 4 deelnemers. Een-op-een workshops of een mentorsessie hebben een minimum en maximum van 1 deelnemer.

Betaling
Na inschrijving ontvang je in aanloop naar de workshop of sessie een digitale factuur die binnen 2 weken dient te worden voldaan.

Annulering
Bij annulering van jouw deelname aan de workshop binnen 3 weken voor aanvang wordt 25% van het bedrag doorberekend in verband met de schade die Jessica Groenewegen Fotografie heeft opgelopen. Annuleer je binnen 1 week dan wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht om dezelfde reden. Een mentorsessie kan niet worden geannuleerd, enkel worden verplaatst. Een mentorsessie kan tot 1 week voor aanvang worden verplaatst. Bij verplaatsing binnen 1 week voorafgaande aan de sessie wordt een extra 25% van het totaalbedrag doorberekend in verband met de schade die Jessica Groenewegen Fotografie heeft opgelopen.

Overmacht
Doet zich een situatie voor dat Jessica Groenewegen Fotografie door overmacht niet in staat is om de workshop te geven dan wordt de deze opgeschoven naar een nieuwe datum. Deze wordt voor zover mogelijk met alle deelnemers in overleg gekozen. Ben jij vanwege overmacht niet in staat om aanwezig te zijn en wil je niet annuleren? Dan wordt jouw deelname in doorgeschoven naar een volgende editie van de workshop. De originele betalingstermijn blijft echter wel van kracht. Dit geldt ook voor een mentorsessie.

Jessica Groenewegen Fotografie behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen. Voor vragen mail je naar info@jessicagroenewegenfotografie.nl.



PRIVACYVERKLARING

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) informeer ik je hier graag over welke gegevens Jessica Groenewegen Fotografie van jou verzamelt en waarom. Zoals de wet voorschrijft, moet deze verklaring in eenvoudige taal zijn opgesteld. Mochten er onvolkomenheden of onduidelijkheden in zitten, laat mij dat dan alsjeblieft weten.

Gegevens van Jessica Groenewegen Fotografie
Jessica Groenewegen Fotografie
Veersemeer 37
2729 PD Zoetermeer
info@jessicagroenewegenfotografie.nl
www.jessicagroenewegenfotografie.nl
0628311689
KVK 27356488

PRIVACYVERKLARING
Welke gegevens worden verzameld?
Algemene persoonsgegevens
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt. Bijvoorbeeld door een contactformulier in te vullen, in correspondentie, telefonisch of tijdens een kennismakingsgesprek.

Bij het invullen van het contactformulier op de website wordt gevraagd naar jouw naam en e-mailadres. Zo kan ik jouw bericht beantwoorden en weet ik tot wie ik mijn email moet richten.

Bij een boeking van een shoot wordt gevraagd wat jouw wensen zijn omtrent de fotosessie en wordt gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Zo leg ik jouw wensen voor de fotosessie vast. In het kader van die wensen vraagt Jessica Groenewegen Fotografie, naast jouw naam en e-mailadres, ook om jouw adresgegevens en telefoonnummer. De adresgegevens worden gebruikt zodat ik bij thuis sessies weet waar de shoot plaatsvindt en tevens om de producten behorende bij de diensten te kunnen afleveren. Tevens zijn zijn de naam en adresgegevens van belang voor een volledige en geldige factuur.

Het telefoonnummer dient als optie ter communicatiemiddel voorafgaand aan de fotosessie, mochten we elkaar niet kunnen bereiken per mail. Met deze informatie kan ik makkelijker inschatten welke werkwijze passend is. In het contactformulier geef je tevens zelf aan of je graag wilt worden aangemeld voor de nieuwsbrief van Jessica Groenewegen Fotografie.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Jessica Groenewegen Fotografie heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Jessica Groenewegen Fotografie kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

De foto’s die ik in opdracht maak voor jou zijn ook bijzondere persoonsgegevens. Zonder deze vorm van persoonsgegevens kan Jessica Groenewegen Fotografie geen eindproduct (foto’s) leveren en is een overeenkomst niet mogelijk. Jessica Groenewegen Fotografie zal expliciet toestemming vragen voor het verzamelen en delen van deze bijzondere persoonsgegevens.

Wil je de betreffende gegevens niet delen met Jessica Groenewegen Fotografie? Dan kan de samenwerking helaas geen doorgang vinden. De gegevens zijn noodzakelijk om de diensten uit te voeren en producten af te kunnen leveren.

Worden mijn gegevens gedeeld of bewaard?
De gegevens komen na het invullen van het contactformulier direct in de mailbox van Jessica Groenewegen Fotografie. Daar vormen ze samen een klantenbestand en tevens de administratie. De gegevens worden minstens een jaar na de fotosessie in de mailbox van Jessica Groenewegen Fotografie opgeslagen. Jouw gegevens worden beschermd door een sterk wachtwoord zowel op WiFi verbinding, de computer als de mailbox van Jessica Groenewegen Fotografie. Bij het schrijven van een blogbericht op de website over een fotosessie gebruik ik enkel de voornamen en indien daar toestemming voor is verleend.

Bovenstaande gegevens worden uitsluitend gedeeld indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in opdracht van mij, sluit ik een verwerkingsovereenkomst om te zorgen voor een eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van gegevens.

Jessica Groenewegen Fotografie zal jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Voor de Belastingdienst is iedere ​ondernemer wettelijk verplicht de basisgegevens voor zijn administratie 7 jaar te bewaren.

Foto’s die ik in opdracht heb gemaakt, worden met toestemming voor onbepaalde tijd op de website van Jessica Groenewegen Fotografie geplaatst. Daarnaast worden de foto’s in ieder geval 2 jaar bewaard op mijn (met een sterk wachtwoord beveiligde) computer. Ik bewaar de foto’s zodat klanten ook gebruik kunt maken van een back-up, mochten zij foto’s onbedoeld verliezen.

Google Analytics
Jessica GroenewegenFotografie gebruikt webanalyse service Google Analytics om statistieken bij te houden. Dit geeft inzicht in hoe bezoekers de website van Jessica Groenewegen Fotografie gebruiken en maakt het mogelijk om de site te verbeteren. Google Analytics maakt gebruik van `cookies’ (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. De gegevens die ik op deze manier verkrijg blijven dus anoniem. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in jouw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Ik wijs je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Jessica Groenewegen Fotografie gebruikt cookies niet om bezoekers te identificeren, maar uitsluitend om de website te kunnen verbeteren.

Google zal je IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in je browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Ik wijs je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Via browser afmelden
Wil je op de website van Jessica Groenewegen Fotografie niet gevolgd worden? Er is de mogelijkheid de browser plugin Ghostery te downloaden. Daarin kun je per website, of voor alle websites, aangeven welke tools jou wel en niet mogen volgen.

Welke rechten heb ik?
Je hebt te allen tijde het recht om jouw eigen gegevens in te zien, te corrigeren en aan te vullen of op verzoek te laten verwijderen. Verzoeken kan je indienen per mail via info@jessicagroenewegenfotografie.nl. Ook bestaat het recht op dataportabliliteit: je mag jouw eigen gegevens, gedeeld met Jessica Groenewegen Fotografie, opvragen en delen met andere organisaties. Tevens heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je niet tevreden bent over de manier waarop Jessica Groenewegen Fotografie met jouw persoonsgegevens omgaat.

TYPE AND HIT ENTER