Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin wedding trouwfotografie wedding den haag

LET'S GET STARTED

Jouw passie is fotograferen, dat is duidelijk! En die passie gaat zo ver, dat je zelfs al nadenkt over het starten van jouw eigen fotografiebedrijf. Of misschien ben je die zelfs al net begonnen. Heel tof, je gaat je droom achterna! Maar je voelt dat je niet goed weet waar te beginnen. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je droom lijkt verder weg dan ooit. Je raakt overwhelmed door alle keuzes en opties die er langskomen en je zit al snel met je handen in het haar...

Je herkent je vast hierin:

> Je vindt plezier en passie in fotograferen en wilt er je werk van maken...

maar je gelooft dat er geen plek voor jou is in die verzadigde markt van fotografen, het maakt je onzeker!

> Je wilt gaan ondernemen maar hebt geen ervaring…. je stelt het dus nog maar even uit, je bent bang dat deze droom niet voor jou is weggelegd.

> Je vindt het maar gedoe: het inschrijven bij de KVK, administratie en alle andere ingewikkelde dingen… het houdt je tegen om door te pakken

> Er zijn zoveel onderwerpen die je moet aanpakken dat je door de bomen het bos niet meer ziet… het schrikt je af

Kortom: die droom is er maar lijkt onbereikbaar... Onzin! Iedereen kan een succesvol fotografiebedrijf opbouwen zolang je weet WAAR te beginnen en HOE het aan te pakken!

En daarmee ga ik jou helpen.

Laten we snel beginnen!

Jouw droom is zo helder! Je wil je passie achterna maar door onzekerheid, gebrek aan focus of tekort aan kennis beland je in een vicieuze cirkel en zie je die droom steeds sneller vervagen. Mijn hart breekt breekt als ik dat tegenkom 💔 Ik weet als geen ander hoe het is om een passie te hebben maar er niet volledig in te kunnen duiken. Dat doet pijn, want je wil zo graag maar door omstandigheden gaat het niet.

Je hebt in dit geval twee keuzes:

Je gaat door met aanklooien en proberen die droom op eigen kracht te realiseren en hopen dat je hem ooit kunt bereiken OF je pakt die droom met beide handen aan, je zet alle zeilen bij en doet alles wat nodig is om jouw droom te bereiken.

De keuze is aan jou.

Wees eerlijk naar jezelf en besef dat zonder actie er sowieso GEEN verandering gaat plaatsvinden. Blijven uitstellen, die droom wegstoppen en terug naar je oude situatie brengt je geen eigen succesvol fotografiebedrijf...

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Hoe zou het zijn als je:

> na al die valse pogingen nu echt kunt beginnen met het starten van jouw fotografie bedrijf. Je laat je niet langer meer tegenhouden door twijfels en het blijven uitstellen maar je gaat ervoor!
> zonder onzekerheid een bedrijf kunt runnen! Je hebt niet meer het gevoel dat je tijd of geld verkeerd inzet maar jij weet welke stappen de juiste stappen zijn voor een goede fundering van jouw bedrijf.
> naast je parttime baan een succesvolle business opbouwt waarmee een prachtig deel van je inkomen kan verdienen. Wellicht droom je dan al stiekem van 100% ondernemerschap!
> je niet meer laat afleiden door andere concurrenten en staat voor wie jij bent en wat jij te bieden hebt. Je voelt dat je gewaardeerd wordt en weet dat je ideale klant jouw weet te vinden.

> super helder hebt welke actie, spullen en tools nodig zijn om de volgende stap te kunnen zetten voor meer groei en impact.

> een enorme kickstart krijgt tijdens het opzetten van je bedrijf dat je snel kan beginnen met het leukste dat je doet: fotograferen van/voor andere mensen!

en die kickstart kan ik je geven

In The Photo Business Kickstarter Program help ik je met behulp van 12 modules door die uitdagende maar belangrijke eerste fase van het opstarten van jouw bedrijf heen. Met behulp van de training krijg jij met een lekkere kickstart binnen drie maanden eindelijk dat fotografiebedrijf van de grond zodat jij die droom gaat realiseren!

Wanneer je deelneemt aan The Photo Business Kickstarter Program ontvang je:

* 12 modules met 45+ online lessen
* Een digitaal werkboek met opdrachten en inspiratie
* Persoonlijke feedback op jouw documenten
* Elke twee weken een Q&A voor jouw ingestuurde vragen

+

* Ongelimiteerd toegang tot al het materiaal + updates!

Ik ga voor groei!

12 MODULES | 45+ LESSEN

De 12 modules brengen je langs alle facetten van het starten van jouw fotografiebedrijf. Geen lessen over fotograferen maar echt over het ondernemen als fotograaf, het neerzetten van een aantrekkelijk aanbod en vinden van de juiste klanten met behulp van passende marketingstrategieen.

Dit is wat we behandelen:

Module 3

Module 1

Module 2

Een aantrekkelijk aanbod

mindset is alles

Wie ben jij?

We onderzoeken wie jij bent, waar je voor staat en waar je van droomt. Door jouw verhaal en ‘waarom’ concreet te maken vinden we jouw intrinsieke motivatie en kunnen we inzetten op ondernemen op jouw manier.

Grote kans dat je last hebt van veel belemmerende gedachten. En juist die houden je tegen om je doel te bereiken! We aan de slag met de meest krachtige tool die je al bezit: je mind. Want met de juiste mindset kun je de hele wereld aan!

Op wie ga jij je richten en waarmee wil jij precies een verschil gaan maken. Wat ga je aanbieden, tegen welk tarief en voor welke klant? Door je duidelijk te positioneren trek je het snelst je ideale klant aan en claim je jouw plekje op de markt.

Module 6

Module 5

Module 4

need-to-have of

nice-to-have

Administratie: niet leuk, wel nodig

heldere doelen en plannen

Je wordt platgegooid met tools, programma’s, gadgets, apparatuur en investeringen die onmisbaar zouden zijn voor je bedrijf. Maar welke heb je in dit stadium écht nodig en welke kun je prima later aanschaffen of zelfs helemaal links laten liggen?

Zonder duidelijke doelen en een realistische planning bereik je niets en wordt je droom nooit de realiteit. We maken concreet hoe je heldere doelen stelt en hoe je deze strategisch kunt plannen, monitoren en bijsturen wanneer nodig.

Tja, je ontkomt er niet aan: de administratie. Om het enge en onbekende er af te halen neem ik je mee in de basiskennis die je moet hebben op het gebied van de KVK, de belastingdienst en verzekeringen.

Module 7

Module 9

Module 8

Succes op Instagram

Laat je website voor je werken

Jezelf onderscheiden

Instagram is het nr. 1 social media kanaal voor fotografen. Met behulp van mijn tips & tricks kun je zonder frustratie Instagram gebruiken als succesvol marketingkanaal.

Ik geloof ontzettend in de kracht van jou als individu. Die kracht gaan we naar boven halen zodat we die kunnen inzetten om jouw ideale klanten aan te trekken.

Je website is je etalage waarmee je klanten binnenhaalt. Daarom is het wel zo handig als je je website op de juiste manier inricht zodat hij bezoekers verandert in klanten.

Module 12

Module 10

Module 11

Creëer je eigen fanbase

Keep on going

Omgaan met klanten

Je gaat lekker maar hoe houdt je dat op de lange termijn vol? Waar vind je accountability en op welke manier kun je jezelf en je bedrijf helpen ontwikkelen? Dat nemen we allemaal door in de laatste module.

Hoe ga je het beste met klanten om? Een logische workflow en heldere communicatie zorgen voor klanten die weten wat ze kunnen verwachten. Je krijgt de beste tips en tricks op het gebied van communicatie, ik neem je mee in mijn workflow en laat je zien hoe je waardevolle reviews verzameld.

Zet in op klantbeleving en maak van je klanten echte fans! Zo creëer je super blije klanten die andere klanten voor je binnenbrengen. We behandelen verschillende manieren om dat voor elkaar te krijgen.

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin wedding trouwfotografie wedding den haag

Na de training kun jij

dit allemaal winnen:

gedag zeggen tegen:

+

-

onzekerheid: is deze stap wel de juiste? Heb ik dit echt nodig om te starten? Doe ik het wel goed?

enoooooorm veel tijd! Wat als je alles zelf moet uitzoeken? De training bespaart je eindeloos zoeken op internet!

+

-

overwhelmed raken en weer dat verloren gevoel ervaren van niet weten waar te beginnen...

duidelijke focus: de training laat je richten op de basis waardoor je waardoor kun je de andere onderwerpen laten liggen.

-

+

een ontzettend sterke en heldere fundering van jouw bedrijf waar vanuit jij je bedrijf verder kunt laten groeien.

eenzaamheid die er soms bij komt kijken want ik sta klaar voor al je vragen en persoonlijke feedback!

-

+

dat vervelende uitstelgedrag, want dat is niet meer nodig want je weet nu welke stappen te zetten

heldere en realistische doelen en plannen waar je strategisch naartoe werkt

+

-

die benodigde mindsetshift zodat jij jezelf nooit meer in de weg zal zitten met belemmerende gedachten.

rennen als kip zonder kop want die verloren energie gaan we nu doelgericht inzetten!

Ik ben Jessica
en ging van kantoormeisje naar een multi passionate momboss

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Ik begon ooit ook met diezelfde droom die jij nu hebt. Hij ontstond tijdens mijn baan als marketing en communicatie specialist. In 2015 zette ik de eerste stap en dook in de wereld van het ondernemerschap. Ik begon mijn fotografiebedrijf naast mijn baan in loondienst.

Het wiel uitvinden was in het begin een vaste bezigheid. Hoe zet ik een bedrijf op en hoe zorg ik dat ik groei. Het kostte veel tijd maar ik vond het leuk. Mijn baan gaf me op financieel gebied de tijd om rustig dingen uit te vinden. Echter, diezelfde baan zorgde ook voor vertraging in het realiseren van mijn droom. Ik moest mijn tijd en aandacht verdelen en ik nam dus genoegen met het feit dat ik er wat langer over deed om mijn doel te bereiken.

Maar mijn ambities waren in 2019 niet meer te bedwingen. Ik wilde fulltime ondernemer worden! Na 13 leerzame jaren op kantoor tijd sloeg ik mijn vleugels uit en nam de sprong in het diepe. Ik groeide ik uit van kantoormeisje tot een multi passionate momboss met haar eigen succesvolle fotografiebedrijf.

Alle gezette stappen, ervaringen en verzamelde informatie die ik in de afgelopen 7 jaar opdeed geef ik met ontzettend veel liefde door. Ik bundelde ze in deze training zodat jij ook die stap kunt zetten richting jouw droom. Ik gun jou ook het plezier en de vrijheid van het ondernemen en ik weet dat je het kunt bereiken! Laten we dit samen doen!

Let's do this!

The Photo Business Kickstarter Program

€ 775

excl. btw

Liever betalen in drie termijnen van €265? Dat kan! Stuur me snel een berichtje om dat te regelen.

* 12 modules met 45+ online lessen

* Een digitaal werkboek met opdrachten en inspiratie

* Persoonlijke feedback op jouw documenten

* Elke twee weken een Q&A voor jouw ingestuurde vragen

* Ongelimiteerd toegang tot al het materiaal + updates!

YES, IK DOE MEE!

Je ontvang direct toegang tot de eerste module na je aankoop.

Twijfel je nog of deze training geschikt is voor jou? Stuur je dan snel een mailtje via info@jessicagroenewegenfotografie.nl en dan kijken we samen wat voor jou de beste keuze is.

Meest

gestelde vragen

* Ik ben nog niet ingeschreven bij de KVK dus moet de btw nog betalen. Kan ik die later nog terugkrijgen?

Als je door de belastingdienst als ondernemer beschouwd wordt (bijvoorbeeld na een inschrijving bij de KVK), kun je onder bepaalde voorwaarden de btw die je eerder hebt betaald als voorbelasting aftrekken in de aangifte omzetbelasting. Ga voor meer info naar de website van de belastingdienst.

* Ik ben mijn bedrijf al eerder gestart, is de training ook geschikt voor mij?
Dat ligt geheel aan waar jij staat met je bedrijf. Ik raad je aan om de omschrijvingen van de modules goed te lezen en wanneer je voelt dat je die informatie nodig hebt voor de volgende stap, dan is de training ook geschikt voor jou. Twijfel je nog? We kunnen prima even bellen om te sparren. Stuur me snel een bericht via info@jessicagroenewegenfotografie.nl.

* In hoeverre ben jij bereikbaar voor persoonlijke begeleiding?
Ik sta tijdens deze training voor je klaar door middel van persoonlijke feedback op documenten of opdrachten die jij kunt insturen. Ook kun je al je andere vragen sturen. Alle vragen die binnenkomen verzamel ik en beantwoord ik in de Q&A die ik om de twee weken houd. Deze Q&A's zijn beschikbaar voor alle deelnemers aan de training.

* Ik twijfel nog / ik heb een andere vraag
Wanneer je twijfelt kun je mij altijd een vrijblijvend berichtje sturen zodat we samen kunnen kijken of dit de ideale training is voor jou. Ook kun al je andere vragen kun je aan me stellen. Voel je vrij!


Let's do this!