Blote voeten, wilde haren, samen gaan we avonturen sparen

Je gezin. Je meest waardevolle bezit. Samen koekjes bakken of een verhaaltje lezen op de bank. Het eerste lachje van jullie pasgeboren baby. Spelen in de tuin of samen de natuur in. Deze kleine dingen blijken achteraf de meest waardevolle herinneringen. Zorg dat je regelmatig deze dierbare momenten laat vastleggen voor je ze kwijt bent.

Sessieprijs / €299

fotoshoot van 1,5 – 2 uur
50 digitale foto’s
binnen 2 weken alle foto’s digitaal
voor 3 – 6 personen

ideaal voor een newborn shoot of
een gezellige gezinsshoot

 

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin newborn loveshoot baby

Werkwijze

Mag ik voor jullie een waardevolle set herinneringen maken? Hoera! Nadat we het eerste contact hebben gehad en een datum hebben geprikt stuur ik jullie een korte vragenlijst op. Aan de hand van jullie antwoorden verdiep ik me in jullie situatie om zo nog beter jullie verhaal te kunnen vertellen met de foto's die ik maak.
In het geval van het fotograferen van een newborn kom ik bij jullie thuis voor een lifestyle shoot. TIjdens deze shoot nemen we alle tijd en gaan we rustig te werk. De kleine is leidend en we maken samen foto's van jullie samen, met eventuele broertjes of zusjes maar natuurlijk ook van de baby alleen en van alle heerlijke details.

Gaan we met jullie gezin op pad? Dan gooi ik wat geschikte locaties op tafel en samen kiezen we de mooiste omgeving voor de fotoshoot uit. Mijn shoots zijn alles behalve stijfjes, saai en eng. Ik maak er juist een leuk en gezellig uitje van zodat jullie snel ontdooien en we zo de gewenste ontspannen foto's kunnen maken. Komt helemaal goed!
//
Na de shoot ben ik net zo benieuwd naar de beelden als jullie. Daarom stuur ik jullie supersnel al een preview en hebben jullie uiterlijk 2 weken later alle foto's in jullie inbox.
//
Ook goed om te weten:
* Alle shoots zijn inclusief btw en reiskosten tot 10 kilometer rijden vanuit Zoetermeer (2729PD). Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,30 per gereden kilometer.
* Je boeking is definitief na het overmaken van de aanbetaling van 25%.
* Het restbedrag wordt gefactureerd na de fotoshoot met de preview, voordat de overige foto’s geleverd worden.
* Natuurlijk ben ik supertrots op de beelden die ik maak en daarom gebruik ik ze graag op mijn website en social media kanalen. Indien je hier bezwaar tegen hebt kun je dit natuurlijk bij het boeken van de shoot aangeven. Geen probleem!

Let's meet!

Een sessie boeken? Leuk! Stuur me een bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens nemen we je wensen door en prikken we een datum. Ook voor een vraag kun je natuurlijk een berichtje sturen ;-)

GET IN TOUCH

Stuur een bericht!

TYPE AND HIT ENTER