5 do's & don’ts voor een

kickstart van jouw fotografiebedrijf

en maak van jouw droom jouw realiteit

Stop met uitstellen, start met doorpakken.

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Hoe klinkt dit: je vindt plezier en passie in fotograferen en wilt er je werk van maken. Je eigen fotografiebedrijf, hoe gaaf! Je passie combineren met de vrijheid die het ondernemerschap met zich meebrengt. Maar er zijn zoveel onderwerpen die je moet aanpakken dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je raakt overwhelmed en doorpakken lukt gewoon niet... Herkenbaar?

Het op zetten van een fotografiebedrijf kan je best wat afschrikken. Je weet simpelweg niet waar te beginnen en hebt het gevoel dat iedere andere fotograaf je met een sneltreinvaart voorbij rent.

Je begint te geloven dat:

- er geen plek is voor jou op de markt en klanten niet voor jou zullen kiezen

- je je onzekerheid nooit aan de kant kunt zetten om dat je niet goed genoeg bent.

- deze droom niet voor jouw is weggelegd

- je maar een andere passie moet gaan zoeken.

EN DAT IS DUS ONZIN!

Geloof me: een succesvol fotografiebedrijf is ook voor jou weggelegd! Je moet alleen weten WAAR te beginnen en HOE het aan te pakken! Deze masterclass gaat jou daarbij helpen!

In deze masterclass ga jij:

> inzien dat het bouwen van jouw fotografiebedrijf leuk en haalbaar is zolang je weet wát je doet en waarvóór je het doet

> geloven dat deze droom echt voor jou is weggelegd, als je maar je juiste keuzes maakt en doorzet

> leren wat die juiste keuzes zijn en hoe je die knopen doorhakt

> een enorme voorsprong pakken door do’s en don’ts die je kunt omzetten in concrete acties

> inspiratie verzamelen die je ontzettend veel energie geeft om door te pakken

> beseffen dat je je bedrijf niet alleen hoeft op te bouwen, velen kunnen je helpen!

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Ik begon ooit ook met diezelfde droom die jij nu hebt. Hij ontstond tijdens mijn baan als marketing en communicatie specialist. In 2015 zette ik de eerste stap en dook in de wereld van het ondernemerschap. Ik begon mijn fotografiebedrijf naast mijn baan in loondienst.

Het wiel uitvinden was in het begin een vaste bezigheid. Hoe zet ik een bedrijf op en hoe zorg ik dat ik groei. Het kostte veel tijd maar ik vond het leuk. Mijn baan gaf me op financieel gebied de tijd om rustig dingen uit te vinden. Echter, diezelfde baan zorgde ook voor vertraging in het realiseren van mijn droom. Ik moest mijn tijd en aandacht verdelen en ik nam dus genoegen met het feit dat ik er wat langer over deed om mijn doel te bereiken.

Maar mijn ambities waren in 2019 niet meer te bedwingen. Ik wilde fulltime ondernemer worden! Na 13 leerzame jaren op kantoor tijd sloeg ik mijn vleugels uit en nam de sprong in het diepe. Ik groeide ik uit van kantoormeisje tot een multi passionate momboss met haar eigen succesvolle fotografiebedrijf waarin ik fotografeer, coach, podcast en blog.

Nu heb ik focus binnen mijn bedrijf. Ik weet wat ik wil, wat goed werkt voor mij en waar ik gelukkig van wordt. Ik run nu een bedrijf dat mij onzettend blij maakt. Wie wil dat nu niet?

Meld je nu aan voor de masterclass, waarin ik je vertel over de 5 do's en don'ts die je helpen met een kickstart van jouw fotografiebedrijf.

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin wedding trouwfotografie wedding den haag