live event fotografen jessica groenewegen

het is tijd om je dromen te realiseren

20 & 21 oktober '22

HIER BEN IK BIJ!

Twee dagen lang in full focus werken aan je bedrijf en stuiterend van de inspiratie naar huis gaan

Het recept voor de beste groeispurt van je bedrijf in tijden!

Je bent fotograaf met een aardig lopend bedrijf. Je hebt regelmatig klanten maar iets zit je dwars. Je bent op zoek naar meer... Meer groei, meer inkomen maar ook meer uitdaging, meer verdieping en meer impact. Maar nog belangrijker: je wil (meer) financiele vrijheid en daarmee een bedrijf runnen waar je echt blij van wordt.

Stel je eens voor: jij samen met andere like-minded fotografen, twee dagen lang sparren, brainstormen, praten, ideeën op doen, ondergedompeld worden in een warm bad van inspiratie op het gebied van ondernemen, mindset, verkoop, social media, strategie en marketing.

Tijdens de live tweedaagse gaan we in plaats van dromen over wat je graag wilt bereiken nu grote concrete stappen zetten om die dromen nu eindelijk eens te realiseren! We gaan voor groei van jouw bedrijf en werken zo aan meer zekerheid.

Dat doen we door middel van een programma vol nieuwe inzichten die zorgen voor een bak inspiratie, motivatie en concrete plannen die je richting jouw grootste groeispurt in tijden brengt!

PLUS: je begeeft je twee dagen lang te midden van een groep enthousiaste ondernemers waarvan je nog meer leert en zo connecties opdoet voor de rest van je leven.

IK WIL HIERBIJ ZIJN

live event fotografen jessica groenewegen

klaar om ondergedompeld te worden met inspiratie?

Op 20 en 21 oktober ben je te gast bij Conferentienhotel Villa Heidebad. Deze op de Veluwe centraal gelegen locatie in Epe bied je de ruimte én de rust die je nodig hebt om aan die dagelijkse sleur te ontsnappen en twee hele dagen vol focus te kunnen bouwen aan jouw droombedrijf.

Volledig verzorgd, inclusief overnachting!

Deze tweedaagse is volledig verzorgd want jij krijgt:

* het inspirerende programma met 7 masterclasses verdeeld over 2 dagen

* drinken, snacks en een uitgebreide lunch op beide dagen

* een 3 gangen menu op donderdagavond

* een gezond Veluws ontbijt op vrijdagochtend

* en dus een overnachting in jouw eigen hotelkamer voor maximale focus tijdens het event

tijdens de live tweedaagse

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin wedding trouwfotografie wedding den haag

This is your host

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Ik ben Jessica

en ging van kantoormeisje naar een multi passionate momboss

Ik begon ooit ook met diezelfde droom voor een goedlopend fotografiebedrijf. Hij ontstond tijdens mijn baan als marketing en communicatie specialist. Maar mijn ambities waren in 2019 niet meer te bedwingen en na 13 leerzame jaren op kantoor sloeg ik mijn vleugels uit en nam de sprong en werd full time ondernemer!

Ik groeide ik uit van kantoormeisje tot een multi passionate momboss met haar eigen succesvolle bedrijf waarin ik fotografeer, coach, blog en podcasts maak en vooral doe wat ik leuk vind en daar ook nog eens mijn brood mee verdien.

Nu ben ik vol energie, ik geniet van de vrijheid, de balans en heb écht plezier in het ondernemen. Werken voelt niet aan als werken maar als handelen vanuit passie!

En dat gevoel, die fun en zo'n bedrijf hebben: dat GUN ik iedereen! Daarom organiseer ik deze live tweedaagse. Ik help jouw tijdens deze twee dagen naar de meest ideale vorm van ondernemen in combinatie met een werkende strategie zodat jij niet meer te stoppen bent en jouw droombedrijf met financiele vrijheid runt.

Hier wil ik bij zijn!

Deze live tweedaagse is speciaal voor jou als je:

> al een tijdje meeloopt in de professionele fotografen wereld en je regelmatig klanten hebt voor je fotografiebedrijf.

> graag meer zekerheid wil in omzet, vrijheid en plezier.

> moeite hebt met het aangeven van je grenzen en graag wil ondernemen op jouw voorwaarden om optimaal te kunnen genieten van je (werk)leven.

> een goeie mindset boost nodig hebt: jij wil afrekenen met onzekerheid en het kleinhouden van jezelf zodat jij uitgroeit tot die zelfverzekerde ondernemer die je wil zijn.

> graag met behulp van realistische doelen en actiepunten helder wilt krijgen welke weg jij moet bewandelen om dat droombedrijf te realiseren.

> graag meer klanten wil aantrekken zonder je uit de naad te werken op Instagram

> de waarde inziet van het samenzijn met gelijkgestemden en graag bouwt aan je netwerk

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Let's do this!

INVESTERING

Inclusief:

2 dagen waarin je je onderdompeld in kennis, inspiratie en het opbouwen van een waardevol netwerk

drinken en snacks tijdens het vergaderen

2 x een gevarieerde lunch

3 gangen keuze diner

overnachting op de locatie

gezond veluws ontbijt

early bird prijs (t/m 31 aug)

normaal

€ 497,-

€ 597,-

excl. btw

Let op: beperkte plekken door de kleine groep waarmee we aan de slag gaan tijdens deze tweedaagse. Wacht dus niet te lang!

Pak jouw ticket!