Koppels en zwangerschap

Net verloofd, net verkering, 5 jaar getrouwd of baby op komst? Jullie liefde voor elkaar verdient meer dan een paar selfies. Ik maak voor jullie sprekende foto’s vol pure emotie. Mijn hart gaat sneller kloppen van een prachtige sessie in de duinen, bossen of op het strand.

Sessieprijs / €229

een lifestyle shoot thuis of in de natuur
50 digitale foto’s
levering binnen 2 weken

 

Na de shoot ben ik net zo benieuwd naar de beelden als jullie. Daarom stuur ik binnen enkele dagen al een preview. Het complete eindresultaat volgt ook snel; binnen 2 weken.

Let op:
* Alle shoots zijn inclusief btw en reiskosten binnen straal van 10 kilometer vanuit Zoetermeer (2729PD). Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,30 per gereden kilometer. Je boeking is definitief na het overmaken van de aanbetaling van 25%.

* Het restbedrag wordt gefactureerd na de fotoshoot met een preview, voordat de overige foto’s geleverd worden.

* De foto’s die ik maak plaats ik op mijn website en social media kanalen. Indien je hier bezwaar tegen hebt kun je dit bij het boeken van de shoot aangeven.

* Een koppel/zwangerschapssessie is voor maximaal 2 volwassen en 1 kind

Let's meet!

Een sessie boeken? Leuk! Stuur me een bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens nemen we je wensen door aan de hand van een vragenlijst en prikken we een datum. Ook voor een vraag kun je natuurlijk een berichtje sturen ;-)
/
Jessica Groenewegen Fotografie is gevestigd in Zoetermeer

GET IN TOUCH

Stuur een bericht!

TYPE AND HIT ENTER