Koppelshoot

Net verloofd, net verkering, 5 jaar getrouwd of baby op komst? Jullie liefde voor elkaar verdient meer dan een paar selfies. Ik ga met jullie op pad voor sprekende foto’s vol zonder ongemakkelijke poses. Mijn hart gaat sneller kloppen van een prachtige sessie in de duinen, bossen of op het strand.

Sessieprijs / €249

een lifestyle shoot
voor 2 personen
1 – 1,5 uur
30 digitale foto’s
levering binnen 2 weken

 

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot loveshoot baby gezin zwanger

Werkwijze

Yes! We gaan samen op pad voor een prachtige set herinneringen. Nadat we het eerste contact hebben gehad en een datum hebben geprikt stuur ik jullie een korte vragenlijst op. Aan de hand van jullie antwoorden verdiep ik me in jullie situatie om zo nog beter jullie verhaal te kunnen vertellen met de foto's die ik maak. Ik gooi wat geschikte locaties op tafel en samen kiezen we de mooiste omgeving voor de fotoshoot uit. Mijn shoots zijn alles behalve stijfjes, saai en eng. Ik maak er juist een leuk en gezellig uitje van zodat jullie snel ontdooien en we zo de gewenste ontspannen foto's kunnen maken. Geen held voor de camera? No worries! Ik ben gewoon tijdelijk je nieuwe beste vriendin met een camera in haar hand en ik zorg dat je je snel op je gemak voelt ;-) Laat die mooie foto's maar komen!
//
Na de shoot ben ik net zo benieuwd naar de beelden als jullie. Daarom stuur ik jullie supersnel al een preview en hebben jullie uiterlijk 2 weken later alle foto's in jullie inbox.
//
Ook goed om te weten:
* Alle shoots zijn inclusief btw en reiskosten tot 10 kilometer rijden vanuit Zoetermeer (2729PD). Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,30 per gereden kilometer.
* Je boeking is definitief na het overmaken van de aanbetaling van 25%.
* Het restbedrag wordt gefactureerd na de fotoshoot met de preview, voordat de overige foto’s geleverd worden.
* Natuurlijk ben ik supertrots op de beelden die ik maak en daarom gebruik ik ze graag op mijn website en social media kanalen. Indien je hier bezwaar tegen hebt kun je dit natuurlijk bij het boeken van de shoot aangeven. Geen probleem!

Let's meet!

Een sessie boeken? Leuk! Stuur me een bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens nemen we je wensen door aan de hand van een vragenlijst en prikken we een datum. Ook voor een vraag kun je natuurlijk een berichtje sturen ;-)
/
Jessica Groenewegen Fotografie is gevestigd in Zoetermeer

GET IN TOUCH

Stuur een bericht!

TYPE AND HIT ENTER