Vier het leven!

Ik ben Jessica en ik wil met jou het leven vieren! Ik maak herinneringen en verzamel waardevolle momenten want ik vind het belangrijk om zo vaak mogelijk stil te staan, te beseffen hoeveel moois je bezit en daarvan optimaal te genieten.

We doen het samen
Laat vastleggen hoeveel je van elkaar houdt, hoe mooi het is om papa of mama te zijn of hoe jullie samen met familie en vrienden jullie mooiste dag beleven. Laat je niet tegenhouden door twijfels en durf de regie los te laten. Wees enkel jezelf, dan zorg ik voor de feel good foto’s terwijl ik als je nieuwe bff aan je zijde sta.

Trots
Supertrots ben ik als jullie samen met mij het leven willen vieren. Trots omdat jullie investeren in het leven en trots omdat ik voor jullie die investering tastbaar mag maken. Tastbare herinneringen die met de dag waardevoller worden en waarvan je nog veel meer van wilt verzamelen 😉

Pakketten

Choose what suits you best

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot loveshoot baby gezin zwanger

Werkwijze

Mag ik voor jullie een waardevolle set herinneringen maken? Hoera! Nadat we het eerste contact hebben gehad en een datum hebben geprikt stuur ik jullie een korte vragenlijst op. Aan de hand van jullie antwoorden verdiep ik me in jullie situatie om zo nog beter jullie verhaal te kunnen vertellen met de foto's die ik maak.
//
In het geval van het fotograferen van een newborn kom ik bij jullie thuis voor een lifestyle shoot. TIjdens deze shoot nemen we alle tijd en gaan we rustig te werk. De kleine is leidend en we maken samen foto's van jullie samen, met eventuele broertjes of zusjes maar natuurlijk ook van de baby alleen en van alle heerlijke details.
//
Ga ik gezellig met jullie op pad? Dan gooi ik wat geschikte locaties op tafel en samen kiezen we de mooiste omgeving voor de fotoshoot uit. Mijn shoots zijn alles behalve stijfjes, saai en eng. Ik maak er juist een leuk en gezellig uitje van zodat jullie snel ontdooien en we zo de gewenste ontspannen foto's kunnen maken. Geen held voor de camera? No worries! Ik ben gewoon tijdelijk je nieuwe beste vriendin met een camera in haar hand en ik zorg dat je je snel op je gemak voelt ;-) Laat die mooie foto's maar komen! Komt helemaal goed!
//
Na de shoot ben ik net zo benieuwd naar de beelden als jullie. Daarom stuur ik jullie supersnel al een preview en hebben jullie uiterlijk 2 weken later alle foto's in jullie inbox.

Good to know

* Alle shoots zijn inclusief btw en reiskosten tot 10 kilometer rijden vanuit Zoetermeer (2729PD). Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,30 per gereden kilometer.
* Je boeking is definitief na het overmaken van de aanbetaling van 25%.
* Het restbedrag wordt gefactureerd na de fotoshoot met de preview, voordat de overige foto’s geleverd worden.
* Natuurlijk ben ik supertrots op de beelden die ik maak en daarom gebruik ik ze graag op mijn website en social media kanalen. Indien je hier bezwaar tegen hebt kun je dit natuurlijk bij het boeken van de shoot aangeven. Geen probleem!

Let's meet!

Een sessie boeken? Leuk! Stuur me een bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens nemen we je wensen door en prikken we een datum. Ook voor een vraag kun je natuurlijk een berichtje sturen ;-)

GET IN TOUCH

Stuur een bericht!

TYPE AND HIT ENTER