Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin newborn loveshoot baby

mijn dringende advies?

Ik ben Jessica en ik wil met jou het leven vieren! Ik maak herinneringen en verzamel waardevolle momenten want ik vind het belangrijk om zo vaak mogelijk stil te staan, te beseffen hoeveel moois je bezit en daarvan optimaal te genieten.

Laat vastleggen hoeveel je van elkaar houdt, hoe mooi het is om papa of mama te zijn of hoe jullie samen met familie en vrienden jullie mooiste dag beleven. Laat je niet tegenhouden door twijfels en durf de regie los te laten. Wees enkel jezelf, dan zorg ik voor de feel good foto’s terwijl ik als je nieuwe bff aan je zijde sta.

Supertrots ben ik als jullie samen met mij het leven willen vieren. Trots omdat jullie investeren in het leven en trots omdat ik voor jullie die investering tastbaar mag maken. Tastbare herinneringen die met de dag waardevoller worden en waarvan je nog veel meer van wilt verzamelen

Kies jouw favoriet

Choose what suits you best

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin newborn loveshoot baby

Newborn Lifestyle

Met een newborn lifestyle shoot leg ik jullie pas geboren kleintje, samen met jullie en indien ook aanwezig broertjes en zusjes, vast op de foto. Geen mandjes met mutsjes of pompoenen waar je slapende kindje wordt ingelegd, maar op een levensechte manier. Daar staat de term lifestyle voor: het documenteren op de alledaagse manier. Ik loop een ochtendje met jullie thuis mee en fotografeer de situatie zoals hij is. Natuurlijk met af en toe een kleine aanwijzing voor een onvergetelijke serie aan verschillende foto's.

inclusief:

1,5 uur fotografie

50 foto's in high resolutie

voor 3-6 personen

fotoalbum 15x15 cm

investering:

€ 325

Let op: zwanger? Boek dan nu je newbornshoot om jezelf te verzekeren van een plekje!

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin vrienden newborn loveshoot baby

Gezin Lifestyle

Met een gezin lifestyle shoot leg ik jullie gezin op zijn puurst vast op beeld. Geen studio flitsers of achtergrondsets, maar op een levensechte manier. Ik loop een ochtendje met jullie thuis mee of we gaan samen op pad in de natuur. Jullie mogen kiezen! We fotograferen zo ongedwongen mogelijk, natuurlijk af en toe met een kleine aanwijzing voor een onvergetelijke serie aan verschillende foto's.

inclusief:

1,5 uur fotografie

50 foto's in high resolutie

voor 3-6 personen

fotoalbum 15x15 cm

investering:

€ 325

Koppels

Net verloofd, net verkering, 5 jaar getrouwd of baby op komst? Jullie liefde voor elkaar verdient meer dan een paar selfies. Ik ga met jullie op pad voor sprekende foto’s zonder ongemakkelijke poses. Mijn hart gaat sneller kloppen van een prachtige sessie in de duinen, bossen of op het strand.

inclusief:

1 uur fotografie

30 foto's in high resolutie

voor 2 personen

fotoalbum 15x15 cm

investering:

€ 275

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin wedding trouwfotografie wedding den haag

Good to know

 • Jullie boeking is definitief na de aanbetaling van 25%. Het restbedrag wordt gefactureerd na de fotoshoot met de preview, voordat de overige foto's geleverd worden.
 • Alle shoots zijn inclusief btw en reiskosten tot 10 KM rijden vanuit Zoetermeer. Daarbuiten bedragen de reiskosten 0,30 euro per gereden KM
 • Natuurlijk ben ik supertrots op de beelden die ik maak en daarom gebruik ik ze graag op mijn website en social media kanalen. Hebben jullie hier bezwaar tegen? Dan kun je dit aangeven bij het boeken van jullie fotoshoot. Geen probleem!
 • De Algemene Voorwaarden van Jessica Groenewegen Fotografie zijn op alle sessies/reportages van toepassing.
 • Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin vrienden newborn loveshoot baby

  Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin newborn loveshoot baby

  What’s Next

  01

  02

  03

  Hooray! De dag van de fotoshoot is aangebroken en we zijn klaar voor een set mooie platen! Mijn shoots zijn alles behalve stijfjes, saai en eng. Ik maak er juist een leuk en gezellig uitje van zodat jullie snel ontdooien en we zo de gewenste ongedwongen en relaxte foto's kunnen maken. Geen held voor de camera? No worries! Ik ben gewoon tijdelijk je nieuwe beste vriendin met een camera in haar hand en ik zorg dat je je snel op je gemak voelt. Laat die mooie foto's maar komen, komt helemaal goed!

  Je bent eruit! Je hebt de site doorgelezen en weet welke shoot je graag wilt boeken. Yes! Stuur me dan snel een berichtje. We mailen wat extra informatie over en weer en ik stuur jullie een korte vragenlijst op. Aan de hand van jullie antwoorden verdiep ik me in jullie situatie om zo nog beter jullie verhaal te kunnen vertellen met de foto's die ik maak. Jullie boeking is definitief door middel van een aanbetaling. We kiezen samen een locatie en/of dag voor de shoot en natuurlijk stuur ik je nog wat extra informatie om je te kunnen voorbereiden.

  Na de shoot ben ik net zo benieuwd naar de beelden als jullie. Daarom stuur ik jullie supersnel al een preview en hebben jullie uiterlijk 2 tot 3 weken later alle foto's op hoge resolutie in jullie inbox. Voor het album kiezen jullie de meest favoriete foto's uit + een gewenste kleur voor de linnen cover. Vervolgens zet ik jullie album in elkaar en binnen 3 weken ligt deze bij jullie op de mat. De digitale foto's in combinatie met jullie favorieten in het gedrukte album maken de ultieme herinnering waar jullie nog lang van gaan genieten.

  Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin vrienden newborn loveshoot baby

  Enthousiast?