Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin newborn loveshoot baby

Blijf niet twijfelen, maar doe het

Ik maak herinneringen en verzamel waardevolle momenten want ik vind het zo belangrijk om zo vaak mogelijk stil te staan, te beseffen hoeveel moois je bezit en daarvan optimaal te genieten. Laat je niet tegenhouden door de twijfels of de investering maar zet die stap en zorg voor het vastleggen van wat je nooit meer terug krijgt. Mis de kans niet en maak het tastbaar zoals het nu is. Laat de regie los en wees enkel jezelf, dan zorg ik voor de feel good foto’s die met de dag steeds waardevoller worden.

Ja, ik wil boeken!

Fotoshoots

Minishoot | € 145

30 minuten | 10 foto's | Alleen in Zoetermeer

NIEUW: Een korte shoot inclusief 10 bewerkte foto's voor het maken van een snelle maar waardevolle herinnering. Geschikt voor love/zwangerschap, gezinnen of branding. De foto's kies je zelf uit een selectie van 20-30 bewerkte beelden. Bijbestellen is mogelijk a €7,50 per high resolution foto. Minishoots vinden exclusief plaats in Zoetermeer (Buytenpark, Westerpark of Bentwoud) en zijn beperkt beschikbaar.

Love / Zwangerschap | € 325

1 uur | 30+ foto's | fotoalbum 15x15

Net verloofd, net verkering, 5 jaar getrouwd of baby op komst? Jullie liefde voor elkaar verdient meer dan een paar selfies. Ik ga met jullie op pad voor sprekende foto’s zonder ongemakkelijke poses. Mijn hart gaat sneller kloppen van een prachtige sessie in de duinen, bossen of op het strand.

Newborn Lifestyle | € 375

1,5 uur | 50+ foto's | fotoalbum 15x15

Geen mandjes met mutsjes of pompoenen maar een fotoshoot van jullie net geboren wondertje op een levensechte (lifestyle) manier. Ik fotografeer de situatie zoals hij is zodat de sfeer ongedwongen blijft. Natuurlijk met af en toe een kleine aanwijzing voor een onvergetelijke serie aan verschillende foto's.
Tip: boek een newbornshoot zo vroeg mogelijk in je zwangerschap om verzekerd te zijn van een plekje!

Gezin Lifestyle | € 375

1,5 uur | 50+ foto's | fotoalbum 15x15

Met een gezin lifestyle shoot leg ik jullie gezin op zijn puurst vast op beeld. Geen studio flitsers of achtergrondsets, maar op een levensechte manier. Ik kom bij jullie thuis of we gaan samen op pad in de natuur. Jullie mogen kiezen! We fotograferen zo ongedwongen mogelijk, natuurlijk af en toe met een kleine aanwijzing voor een onvergetelijke serie aan verschillende foto's.

Day in the Life | vanaf € 650

4 uur | 100+ foto's | fotoalbum 15x15 - € 650

8 uur | 200+ foto's | fotoalbum 15x15 - € 1100

Als je het mij vraagt dé ultieme manier om de tijd stil te zetten. De meest normale momenten in jullie gezin blijken achteraf de meest waardevolle! Samen ontbijten, spelen in de tuin, koekjes bakken en een verhaaltje voor het slapen. Met een Day in the Life shoot documenteer ik (een deel van) deze hele dag voor jullie.

Brandingshoot | € 375

1 uur | 35+ foto's | excl. eventuele locatie huur

Hoe onderscheid jij je nog ten opzichte van je concurrenten? Vaak zijn de diensten die we aanbieden al niet meer uniek dus wat maakt dan het verschil? Dat maak jij! Jij als persoon bent uniek! Maar weten jouw potentiële klanten wel wie je bent? Voor ze bij je kopen zul je hun vertrouwen moeten winnen. Investeer daarom regelmatig in een set nieuwe branding foto's om op al je kanalen te laten zien wie jij bent!

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin vrienden newborn loveshoot baby
Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin wedding trouwfotografie wedding den haag

Aanvullende informatie

  • Jullie boeking is definitief na de aanbetaling van 25%. Het restbedrag wordt gefactureerd na de fotoshoot met de preview, voordat de overige foto's geleverd worden.
  • Alle shoots zijn inclusief btw en reiskosten tot 10 KM rijden vanuit Zoetermeer. Daarbuiten bedragen de reiskosten 0,45 euro per gereden KM
  • Natuurlijk ben ik supertrots op de beelden die ik maak en daarom gebruik ik ze graag op mijn website en social media kanalen. Hebben jullie hier bezwaar tegen? Dan kun je dit aangeven bij het boeken van jullie fotoshoot. Geen probleem!
  • De Algemene Voorwaarden van Jessica Groenewegen Fotografie zijn op alle sessies/reportages van toepassing.

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin newborn loveshoot baby

What’s Next

01

02

03

Hooray! De dag van de fotoshoot is aangebroken en we zijn klaar voor een set mooie platen! Mijn shoots zijn alles behalve stijfjes, saai en eng. Ik maak er juist een leuk en gezellig uitje van zodat jullie snel ontdooien en we zo de gewenste ongedwongen en relaxte foto's kunnen maken. Geen held voor de camera? No worries! Ik ben gewoon tijdelijk je nieuwe beste vriendin met een camera in haar hand en ik zorg dat je je snel op je gemak voelt. Laat die mooie foto's maar komen, komt helemaal goed!

Je bent eruit! Je hebt de site doorgelezen en weet welke shoot je graag wilt boeken. Yes! Stuur me dan snel een berichtje. We mailen wat extra informatie over en weer en ik stuur jullie een korte vragenlijst op. Aan de hand van jullie antwoorden verdiep ik me in jullie situatie om zo nog beter jullie verhaal te kunnen vertellen met de foto's die ik maak. Jullie boeking is definitief door middel van een aanbetaling. We kiezen samen een locatie en/of dag voor de shoot en natuurlijk stuur ik je nog wat extra informatie om je te kunnen voorbereiden.

Na de shoot ben ik net zo benieuwd naar de beelden als jullie. Daarom stuur ik jullie supersnel al een preview en hebben jullie uiterlijk 2 tot 3 weken later alle foto's op hoge resolutie in jullie inbox. Voor het album kiezen jullie de meest favoriete foto's uit + een gewenste kleur voor de linnen cover. Vervolgens zet ik jullie album in elkaar en binnen 3 weken ligt deze bij jullie op de mat. De digitale foto's in combinatie met jullie favorieten in het gedrukte album maken de ultieme herinnering waar jullie nog lang van gaan genieten.

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin vrienden newborn loveshoot baby

Enthousiast?