JessicaGroenewegenJ+M-02072022-584
JessicaGroenwegenFotografie-T&S-030622-35
Jessica_Groenewegen_Fotografie-2021-08-14-87
JessicaGroenewegenJ+M-02072022-194
JessicaGroenewegen-bruiloft T+N2022-99
Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin newborn loveshoot baby

Feel good photography; zo omschrijf ik hetgeen dat ik maak. Al die fijne momenten die ik mag vastleggen zijn een stuk voor stuk een feestje. Het maakt me trots omdat jij durft te investeren in het vieren van het leven. Dat leven dat zich maar één keer afspeelt en te kort is om niet vaker stil te staan bij de mooie momenten.

Laat vastleggen hoeveel je van elkaar houdt, hoe mooi het is om papa of mama te zijn of hoe jullie samen met familie en vrienden jullie mooiste dag beleven. Laat je niet tegenhouden door twijfels en durf de regie los te laten. Wees enkel jezelf, dan zorg ik voor de feel good foto’s terwijl ik als je nieuwe bff aan je zijde sta.

Trouwen in Schipluiden Zoetermeer Den Haag Bruiloft Trouwfotograaf Bruidsfotograaf
Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Mama. Ondernemer. Fotograaf. Multi-passionate. Vrouw van. Bezige bij. Twijfelkont. Perfectionist. Dat ben ik.

Jessica hier!

Ik ben de trotse mama van drie kleine koters, vrouw van een gitarist en mijn fotocamera zorgt voor brood op de plank. Ik groeide uit van een kantoormeisje naar een trotse momboss en mag nu het hele jaar door de mooiste feestjes vastleggen die het leven ons geeft. Heb jij binnenkort een feestje dat je graag wilt laten vastleggen? Dan ben je bij deze feel good photographer aan het juiste adres ;-)

Let's make memories

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

real wedding

Bruiloft Wouter + Stefanie

Lieve woorden

“Jessica is een zeer talentvolle fotografe! De foto’s van onze bruiloft zijn onwijs mooi geworden. Daar hebben we veel complimenten over gekregen. Ze heeft ervoor gezorgd dat aan al onze wensen is voldaan qua type foto’s. Daarnaast is het erg fijn om haar om je heen te hebben op je trouwdag, omdat ze heel fijn is in de omgang en erg geduldig. Ze kan het ook goed vinden met de gasten. We kunnen haar zeker aanraden!”

“Na wat speuren op internet naar een fotograaf was Jessica haar website favoriet, ik zag hele mooie foto's en de manier van werken tijdens de shoot sprak mij aan. Na een gezellige mail wisseling waarin Jessica goed meedenkt was daar de dag van de shoot. Samen met mijn man en 2 kleine kindjes gingen we het bos in. Het was fantastisch! Jessica is heel leuk en het was gewoon een gezellige ochtend waarin zij foto's van ons maakte. De peuter kon lekker zijn gang gaan en hierdoor werd het niet ongemakkelijk of geforceerd. De dag na de fotoshoot hadden we al een preview en binnen een week al de rest van de foto's. En wat een foto's.. zooo mooi! Ik ben echt verliefd op de foto's! Ik ben heel blij dat we Jessica gekozen hebben, gezellige ochtend en prachtige foto's! Jessica heel erg bedankt!!”

Wesley & Karina Zonne

Familie van Dronkelaar

Ook interessant!

Voor fotografen

Fotoshoots

Get in Touch