Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin newborn loveshoot baby

E-book lifestyle gezinsfotografie

€ 107

incl. btw

yes, ik wil hem!

Lees snel meer

over de inhoud

Mijn werkwijze

Benieuwd wat ik behandel?

van A tot en met Z

Ik vertel het je in deze video

Het e-book bevat

4 modules

MODULE 1: MARKETING & VERKOOP
We starten met het omschrijven van jouw ideale klant en hebben het over hoe je jezelf kunt onderscheiden en hoe je zichtbaar kunt zijn voor je potentiële klanten. Ik geef je een boel tips om te zorgen voor portfoliomateriaal en vertel je mijn fijnste verkooptips voor het binnenhalen van jouw volgende opdracht. Ook het altijd lastige onderwerp tarieven komt aanbod en ik vertel je waar je op moet letten.

E-book lifestyle gezinsfotografie Jessica Groenewegen Zoetermeer

MODULE 2: COMMUNICATIE & VOORBEREIDING
Vervolgens neem ik je mee in alle stappen die ik doorloop vanaf het moment dat een klant mij benadert voor een shoot. Wat stuur ik mijn klanten voor info en welke info vraag ik van hen. Voorbereiding vind ik KEY en daarom besteed ik er ook veel aandacht aan in dit e-book.

MODULE 3: TIJDENS DE SHOOT
Wat neem ik mee naar een shoot aan apparatuur en waarom? Hoe stuur ik het gezin aan? Wat doe ik als ik het even niet meer weet? Elk gezin is anders dus ik geef je handvatten die je in elke situatie helpen. Ik deel mijn lijstje met must-have foto's en ik vertel je hoe ik met het eindresultaat in mijn hoofd bepaal wat mijn werkwijze wordt tijdens de shoot.

MODULE 4: NA DE SHOOT
Ook na de shoot gebeurt er nog een hoop! Ik neem je mee in mijn workflow en vertel je waarbij ik let op het bewerken. Ook laat ik je zien hoe ik mijn foto's oplever en vertel je een aantal slimme tips om je kanten nòg blijer te laten zijn met het eindresultaat dan dat je eerst in gedachte had.

jaaa, die wil ik!

Workshop lifestyle fotografie zoetermeer
 • waar en hoe je begint wanneer je gezinsshoots wil aanbieden en hoe je die lastige tarieven kan bepalen.
 • hoe je je klanten optimaal begeleid tijdens het verkoopproces zodat alle verwachtingen gemanaged zijn en blije klanten hebt en houdt
 • hoe je je klanten en jezelf zo goed mogelijk voorbereid op de fotoshoot waardoor de shoot optimaal kan verlopen
 • mijn manier van het gezin aansturen + een hele lijst van voorbeelden
 • mijn tips om alles uit de fotoshoot te halen + onmisbare foto's
 • hoe je je klanten blijft verrassen en zo extra punten scoort
 • JE ONTVANGT OOK GRATIS DEZE 4 BONUSSEN BIJ DE AANSCHAF VAN HET E-BOOK

  Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer fotoshoot bruiloft newborn baby en loveshoots

  maar er is meer!

  E-book lifestyle gezinsfotografie Jessica Groenewegen Zoetermeer
  E-book lifestyle gezinsfotografie Jessica Groenewegen Zoetermeer

  +

  E-book lifestyle gezinsfotografie Jessica Groenewegen Zoetermeer
  E-book lifestyle gezinsfotografie Jessica Groenewegen Zoetermeer

  € 107

  incl. btw

  Heb je een vraag?

  Error, name is a required field.
  Error, please enter a valid email address.