Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer fotoshoot Portret newborn baby en loveshoots workshop fotografieJessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer fotoshoot Portret newborn baby en loveshoots workshop fotografie

Empowered women

empower women

> Coaching voor fotografen <

"Een coachingsessie kan je weer wat lucht geven en heldere, haalbare doelen laten formuleren."

Daarnaast ben je misschien ook nog moeder en/of heb je nog een parttime baan en weet je soms even niet meer hoe je alle ballen hoog moet houden. Als moeder van een kleuter én twee peuters sta ik dagelijks voor uitdagingen en maak ik constant lastige keuzes zowel op persoonlijk als zakelijk niveau.

Een coachingsessie kan je weer wat lucht geven. Heldere en haalbare doelen laten formuleren. Je weer met energie op pad laten gaan en je zo weer laten groeien in plaats van je in het zweet te laten werken zonder vooruitgang.

Je bent hard op weg om je doelen te behalen maar toch gaat het niet zoals ze zou willen. Je blijft je vergelijken met anderen (niet te veel doen hoor!) en vraagt je af wat zij hebben dat jij niet hebt. Soms is het fijn om niet het wiel zelf te hoeven uitvinden maar om te kunnen steunen op de ervaring en kennis van anderen. Om een duwtje in de goede richting te krijgen inclusief nieuwe energie die je weer op weg helpt om je dromen waar te maken.

Hoe tof is het om alles wat ik heb geleerd te mogen doorgeven aan anderen? Door middel van een simpele peptalk of een langer traject: vertellen over je passie en een ander verder helpen is geweldig!

Wat heb je op dit moment nodig?

4 uur coaching

2 uur coaching

- je houdt van aanpakken -

- kort maar krachtig -

OK, het is tijd om dat varkentje eens goed te wassen. We pluizen helemaal uit waar jij op vastloopt of meer over wil leren en nemen er de tijd voor zodat we zo veel mogelijk kunnen behandelen. Ook mogelijk: meelopen tijdens een fotoshoot. Zo kun je naast de theorie ook tijdens de praktijk meekijken.

Je bent lekker op weg maar wil gewoon even dat iemand meekijkt met hetgeen waar je mee bezig bent. Een portfoliocheck, meer uitleg over dat ene onderwerp, marketing tips of gewoon een 2 uren durend vragenvuurtje. Of je wilt graag groeien met je fotografiebedrijf maar mist die paar handvatten om snel(ler) te kunnen doorpakken. Just ask me!

€ 200

€ 350

excl. btw

excl. btw

Uiteraard is een coachingsessie volledig persoonlijk. Hij wordt helemaal ingericht naar jouw wensen. Voorafgaande aan de sessie stuur ik je een vragenlijst op om er precies achter te komen wat je nodig hebt en wil weten/leren.

Coaching sessies vinden plaats in Zoetermeer of via Skype.

Ready to crush those goals?

Ben je toe aan de volgende stap? Klaar om samen door te pakken en zo bakken met tijd te winnen? Stuur me een bericht en vertel me je verhaal. Waar loop je op vast, wat zou je samen willen aanpakken? Let me know! Ook een algemene vraag over coaching kun je natuurlijk bij me kwijt :)

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.