Scroll snel naar beneden voor de foto’s!

Trouwen in Zoetermeer / Het Wapen van Zoetermeer

Het Zoetermeerse koppel Wouter en Stefanie trouwen op een prachtige zomerdag. Beginnend bij hun woning in Oosterheem met een firstlook voor hun eigen huis. Dochter Rosa-Lynn stal de show en genoot van alle aandacht en feestelijke gebeurtenissen.

Fotoshoot in het Westerpark Zoetermeer

De fotoshoot hielden we in het Westerpark aan de andere kant van Zoetermeer. Dit grote park is ideaal voor fotoshoots tijdens bruiloften omdat je met een simpele ronde al verschillende settings en achtergronden vindt. De ruimte, hoge bomen en bruggetjes zijn perfect voor een fotoshoot met veel afwisseling. Een blije fotograaf hier!


Ideale buitenlocatie

Nadat we het Westerpark hadden uitgekamd en de beste plekjes hadden gevonden reden we naar de trouwlocatie om de feestelijke dag te vervolgen. Een borrel met groepsfoto’s en een uitgebreid diner later was het tijd voor de ceremonie. Met mooi weer vinden de ceremonies bij Het Wapen van Zoetermeer plaats onder of tussen de zogenaamde drie hooibargen (zoals de locatie vroeger heette). En ook deze bruiloft was gezegend met prachtig weer dus konden we genieten van een prachtig zacht zonnetje terwijl babs Jeroen Smits de gasten vermaakten met de meest hilarische, mooie en vermakelijke verhalen van het bruidspaar.

Trouwlocatie Het Wapen van Zoetermeer is uitermate geschikt voor een bruiloft met een buitenceremonie. Zelfs met een drupje regen kun je onder de hooiberg terecht en alsnog genieten van de buitensfeer. En belangrijk om te vermelden: je wordt ontzettend goed verzorgd! Het personeel staat voor je klaar, denkt met je mee en snapt wat je als gast maar ook als fotograaf wil. Ik kom er ontzettend graag!

Ga je trouwen en zoek je nog een fotograaf?

Meer informatie over mijn bruidsfotografie vind je hier.