You said yes!

Je leeft er zo lang naar toe, en dan is het zover! Jullie mooiste dag vol liefde en geluk. Jullie genieten volop terwijl ik jullie dag tot in de kleinste details vastleg. Een waardevol document waarmee terug gaat in de tijd en voor altijd deze dag kunt herbeleven.

Ik ben Jessica, een mama van 3 en naast op mijn man ook ontzettend verliefd op het vastleggen van intieme en relaxte bruiloften. Ik heb betrokkenheid en gezelligheid hoog op mijn lijstje staan als het gaat om het verzorgen van jullie foto’s. Ik vind het heerlijk me onzichtbaar te mengen tussen jullie en de gasten om zo de meest ongedwongen en sfeervolle foto’s te maken. Ik sta helemaal achter de woorden van de Amerikaanse fotograaf David Alan Harvey: “Don’t shoot what it looks like. Shoot what it feels like”. Naast de onmisbare gebruikelijke foto’s leg ik graag de nadruk op foto’s met gevoel, diepte en details.

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin wedding trouwfotografie wedding den haag

Extra opties

Extra uur: € 120
Verleng je pakket met een uurtje extra fotografie, inclusief 20 foto’s. (Alleen bij te boeken bij 6, 8, of 10 uur fotografie)
//
Second shooter: op aanvraag
Extra (detail)foto's vanuit een andere hoek? Of foto's maken op twee locaties tegelijkertijd? Met behulp van een tweede fotograaf (second shooter) is dat geen probleem. Neem contact op voor meer info.
//
Pre-wedding shoot: € 199 i.p.v. € 249
Veel koppels kiezen voor een pre-wedding shoot om alvast te wennen voor de camera, mij beter leren kennen, foto's te maken voor de uitnodigingen en/of om de periode voor de bruiloft vast te leggen. Een pre-wedding shoot boek je samen met je trouwreportage inclusief een mooie korting.

Good to know

  • Jullie boeking is definitief na de aanbetaling van 25% op het totaalbedrag. Daarna is de trouwdatum exclusief gereserveerd voor jullie.
  • De gemaakte foto’s kan ik gebruiken voor mijn website (portfolio/blog) en social media kanalen. Hebben jullie hier bezwaar tegen? Dan kun je dit aangeven bij het boeken van jullie bruidsreportage.
  • De Algemene Voorwaarden van Jessica Groenewegen Fotografie zijn op alle sessies/reportages van toepassing.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen? Laat het mij weten! Ik sta jullie graag vrijblijvend te woord onder het genot van een heerlijk bakkie in mijn favoriete tentje. Zullen we een datum prikken?
/ Jessica Groenewegen Fotografie is gevestigd in Zoetermeer
/ info@jessicagroenewegenfotografie.nl

GET IN TOUCH

Send a Message

*) Geldt niet voor de Waddeneilanden

TYPE AND HIT ENTER