Trotse moeder van 3 Echtgenote Bezige bij

Waarom ik fotografeer?

Ik wil het leven vieren! Ik wil herinneringen maken en waardevolle momenten verzamelen. Het leven is te kort om niet regelmatig stil te staan en te beseffen hoeveel moois je bezit. Laat vastleggen hoeveel je van elkaar houdt, hoe mooi het is om papa of mama te zijn of hoe jullie samen met familie en vrienden jullie mooiste dag beleven. Supertrots ben ik als jullie samen met mij het leven willen vieren. Trots omdat jullie investeren in het leven en trots dat ik voor jullie die investering tastbaar mag maken.

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer fotoshoot Portret newborn baby en loveshoots workshop fotografie

Hi! Ik ben Jessica

Wedding en lifestyle fotograaf uit Zoetermeer. Tot over mijn oren verliefd op mijn man Ruben en zoon Nolan (4) en de twins Kendra & Romee (2). Ik ben een ontzettende bezige bij met een grote liefde voor bankhangen met een dekentje en een lekker stukje witte chocolade (liefst Tony's wit framboos met knettersuiker ♡). Ik word ontzettend blij van intieme bruiloften met zorg voor styling en het vastleggen van waardevolle herinnering voor jonge gezinnen en kersverse ouders. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal en het lijkt me geweldig om dat te mogen vastleggen op beeld.

Foto's door Happy Photographer

Lieve woorden

We hadden niet specifieke verwachtingen en hebben de shoot op ons laten afkomen. We hoopten op mooie resultaten en die voldeden zeker. Het fotoalbum vonden we echt mooi! Erg fijn dat je zelf nog had gekeken naar de foto’s die ik graag wilde hebben. Alles verliep soepel en we zijn erg blij met de foto’s en het album. Helsa de Water (newborn session)

We letten bij het zoeken van een geschikte fotograaf vooral op de manier van fotograferen. Het licht, de omgeving en uitstraling van de foto’s vonden wij erg belangrijk. Jessica is lekker spontaan, makkelijk te bereiken en alles omtrent haar fotografie ziet er op en top uit! Alles ging zoals verwacht: de communicatie verliep meer dan prima, snel en duidelijk. Ook tijdens de fotoshoot totaal geen ongemak, maar juist heel vrij en vrijblijvend! Het allerleukst is toch wel om de bewerkte foto’s en het mini album binnen te krijgen. Wat een cadeautje! Priscilla Karssen (love session)

Om onze roze wolk na de geboorte van onze jongste op beeld vast te laten leggen zochten we naar een fotograaf die foto’s maakt in de style die wij mooi vinden. De informatie was uitgebreid en duidelijk en komt heel professioneel over. Ook hebben we leuk contact gehad. De shoot zelf verliep heel fijn. De tijd werd voor alles genomen en er werd heel goed naar onze wensen geluisterd. En het resultaat is prachtig! Suzanne Ganeff (newborn session)

TYPE AND HIT ENTER