Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf coaching workshop

Laten we aan de slag gaan!

Je bent lekker bezig met jouw fotografiebedrijf maar toch gaat het niet zoals je zou willen...

Je rent te vaak als kip zonder kop, je trekt de verkeerde klanten aan en je werkt je helemaal te pletter zonder een goed ingericht bedrijf. Je merkt bijvoorbeeld dat je nog te onzeker bent over je werk waardoor je niet lekker in je vel zit en niet kan genieten van het ondernemen. Je weet niet goed hoe je je backoffice inricht waardoor je meer rust kunt brengen in je bedrijf. Of je twijfelt te veel waardoor je geen keuzes maakt en dus geen actie onderneemt. Deze factoren maken dat je tegen een plafond aan te zit werken... :(

Wat je wel wil is:

met klanten werken waar je echt blij van wordt. Meer rust ervaren en niet altijd maar moeten rennen. Zekerheid en zelfvertrouwen in plaats van de onzekere miep die je soms nog bent. Een to-do lijst die niet blijft groeien maar eentje die je echt kunt afwerken. Meer vrijheid waarvoor je bent gaan ondernemen maar die nu ontbreekt. Je wil weer groeien want je bent klaar voor het volgende level.

En precies daarmee kunnen ik en mijn aanstekelijke berg aan enthousiasme, kennis en ervaring je helpen. De afgelopen 7 jaar doorliep ik allerlei fases van groei binnen mijn fotografiebedrijf en elke fase maakte mij een betere ondernemer met meer rust, zekerheid, een fijne mindset en volledige controle over mijn bedrijf. Een bedrijf waarin ik niet harder ging werken, maar juist slimmer. Samen met andere fotografen heb ik gewerkt aan grote transformaties binnen hun bedrijf waardoor ze nu weer door kunnen groeien en zichzelf niet meer in de weg zitten.

Met deze kennis kan ik jou ook helpen met het herinrichten van jouw bedrijf zodat je weer terug kunt naar de rust en ruimte voor creativiteit, meer omzet en meer vrijheid. Samen doorbreken we dat plafond en zorgen we voor een bedrijf waar je weer echt gelukkig van wordt.

Dit is wat ik nodig heb!

Je herkent het vast...

• Je merkt dat je niet de allerleukste klanten aantrekt. Die klanten vreten ook nog eens energie. Je wordt er simpelweg niet blij van.

Je saboteert je zelf behoorlijk door onzekerheden, belemmerende gedachten en perfectionisme. Je mindset is niet bepaald je beste vriend dat neemt de lol binnen het ondernemen weg en daarnaast frustreert dat enorm!

• Je merkt dat je agendabeheer, planning en workflow niet optimaal is. Je ziet je to-do lijst alleen maar goeien in plaats van krimpen. Zo jaag je jezelf behoorlijk op. Zeg maar dag tegen die me-time.

• Je wil dat je aanbod en je prijzen beter bij je passen maar je loopt erop vast.

Je werkt ontzettend veel uren maar dat zie je niet terug als je naar je bankrekening kijkt. Daar kun je alleen maar ontevreden over zijn...

Je mist de vrijheid waarvoor je ooit bent gaan ondernemen. Je wordt opgeslokt door je bedrijf en wordt er alles behalve gelukkig van.

Mijn handen jeuken enorm...

...als ik een fotograaf zie die letterlijk wordt opgegeten door haar bedrijf terwijl er zoveel meer inzit! Zoveel fotografen zijn echt goed bezig. Een volle agenda en prachtige foto's waar ze veel klanten mee blij maken. Maar als de achterkant van dat bedrijf niet goed is ingericht dan verlies je al snel alle vrijheid, het plezier in het ondernemen, de energie en niet geheel onbelangrijk: de omzet die uitblijft. Waar doe je het dan nog voor als die elementen allemaal uit je handen glippen.

Een gezond fotografiebedrijf bestaat uit meer dan een leuk aantal Instagram volgers en kunnen roepen dat je agenda is volgeboekt. Een bedrijf is niets waard wanneer jij eraan onderdoor gaat.

Dat vanaf de zijlijn zien gebeuren zorgt ervoor dat mijn handen jeuken! Ik gun jou zo ontzettend dat droombedrijf waarmee je echt gelukkig wordt.

VERTEL ME MEER

coaching fotografen jessica groenewegen
coaching fotografen jessica groenewegen
coaching fotografen jessica groenewegen
coaching fotografen jessica groenewegen
Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Ik ben Jessica
en ging van kantoormeisje naar een multi passionate momboss

1-op-1 coaching

op jouw wensen afgestemd

Mijn 1-op-1 coaching komt in verschillende lengtes en jij bepaald aan hoeveel hulp jij behoefte hebt. Maar welk soort traject jij ook kiest: tijdens de coaching hebben we intensief contact via coachingscalls, feedback op ingestuurde documenten en hebben we tussentijds contact via de berichten app Voxer. Op die manier kan ik je op meerdere manieren van dienst zijn en houden we de lijntjes kort.

Samen kijken we naar de benodigde stappen die in jouw bedrijf nodig zijn waarmee jij:

○ jouw creativiteit weer laat bruisen zoals voorheen en deze weer kunt inzetten voor je bedrijf

○ gaat ondernemen op jouw voorwaarden waardoor je elke dag stuitert van de energie en telkens weer zin hebt om de dag te beginnen

○ volledig achter je aanbod en je prijzen staat waarmee je een prachtig salaris overhoudt en jezelf dus niet te kort doet

○ je bedrijf zo gaat inrichten zodat je je jezelf niet meer in de weg loopt en de deur naar groei opent

○ kunt blijven doen waar je blij van wordt, met klanten waar je blij van wordt inclusief een vergoeding waar je blij van wordt

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf coaching workshop

"je hebt zoveel teweeggebracht in mijn hoofd en bedrijf, wat ervoor zorgt dat ik verdere stappen kan maken precies zoals ik wilde."

"Ik wil je ontzettend bedanken voor je fijne 1-op-1 traject. Ik heb ontzettend veel van je geleerd, en je hebt zoveel teweeggebracht in mijn hoofd en bedrijf, wat ervoor zorgt dat ik verdere stappen kan maken precies zoals ik wilde. Je bent een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken en een fijne coach om je ei bij kwijt te kunnen.

Je bent een fantastische coach én een fantastisch mens. Je hebt veel ervaring en weet precies met welke vragen je bij de pijnpunten moest komen, zodat we al snel een leidraad hadden voor mijn persoonlijke traject. Heerlijk hoe je soms een virtuele schop onder mijn kont kon geven, juist wat ik op dat moment nodig had.

Ik vond het contact via Voxer fijn, soepel en snel verlopen. Als ik er wat op plaatste kreeg ik binnen no time een reactie terug, wat fijn is, want vaak waren het vragen die je snel opgelost wilde hebben. Ik vind je sterkste punt dat je meteen weet waar de problemen zitten en dat je ook meteen weet hoe we dat gaan aanpakken en dat kunt omzetten in acties. Dat je me juist een stapje terug liet doen en met een groter perspectief naar mijn eigen bedrijf en dus mij liet kijken, was echt een eyeopener!

Zo'n traject zou ik zeker andere fotografen aanraden! Volgens mij kun je bij een 1-op-1 traject juist de meeste stappen maken, omdat je een plan maakt wat precies op jou is afgestemd. Je bent een toffe coach, fijn om mee samen te werken, weet op een fijne manier te benadrukken waaraan gewerkt moet worden, en legt regelmatig de vinger op de zere plek, maar dan op een fijne manier. Ik wil je bedanken voor alles! Keep up the good work!"

Nancy Antens - wedding & lifestyle fotograaf

Stel je eens voor...

Je hebt duidelijke en realistische doelen en weet precies wat je moet doen in de toekomst om die doelen te behalen.

Dat plafond is doorbroken en je hebt rete helder aan welke knoppen je moet draaien voor meer rust en controle in je bedrijf.
Je mindset is volledig geshift, je weet wat jouw persoonlijke saboteurs zijn en hebt deze aan de kant weten te zetten waardoor je vol vertrouwen en energie kunt doorgroeien naar dat volgende niveau.

Je hebt volledige grip op je bedrijf en je onderneemt op jouw voorwaarden en regels waardoor je eindelijk die vrijheid ervaart die je zocht.

Je hebt je creativiteit weer gevonden doordat je onzekerheid en perfectionisme de baas bent.

Je workflow is opnieuw ingericht en zorgt voor helderheid en overzicht waardoor je tijd overhoudt die je slim kunt gaan inzetten binnen je bedrijf om nog verder te groeien.

LATEN WE DIT GAAN DOEN!

1-op-1 coaching is voor jou wanneer je...

> fotografiebedrijf in de basis al is opgezet maar je er zelf niet uitkomt maar wel weet dat je meer in je mars hebt.

> niet op zoek bent naar marketing trucjes maar juist een bedrijf wil creëren met duurzaam resultaat, een duurzame mindset en een duurzame strategie waarmee je op de langer termijn kunt blijven doen waar je gelukkig van wordt én waarmee je de leukste klanten binnenhaalt.

> volledig beseft dat alleen jijzelf verantwoordelijk bent voor jouw geluk, maar dat je hier nu ook echt voor mag gaan kiezen.

> voor de volle 100% voelt dat ik degene ben die jou daarbij nog beter kan helpen.

> voelt dat er veel meer in je bedrijf zit dan er nu uitkomt en je je omzet wil laten groeien. Je ambitie is aanwezig maar nu is het tijd voor actie om die groei te realiseren.

Ben jij dit?

Je hebt een fotografiebedrijf en bent klaar voor de volgende stap. Je wilt afrekenen met de zelfsabotage en onzekerheden die je hebt. Je wilt je bedrijf slimmer inrichten zodat je kunt doen waar je gelukkig van wordt. Je wil werken met de leukste klanten maar er ook financieel beter voor betaald krijgen.


Herken je jezelf hierin?

Meld je dan aan voor 1-op-1 coaching en kies een pakket dat bij jouw behoeftes past. Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed wat het beste is in jouw situatie? Boek dan een strategiesessie. Tijdens een call hebben we het over welke doelen je hebt en waar je naar toe wil groeien. Ik vertel je dan op mijn beurt welke kansen ik voor je zie liggen en wat jouw saboteurs zijn die jouw groei in de weg staan. Ook bekijken we of ik jou hierin goed verder kan helpen en welk van de pakketten het best geschikt is voor je. Uiteraard is een strategiesessie volledig vrijblijvend. Mocht ik niet de beste persoon zijn om je te helpen, dan meld ik je dit natuurlijk ook.

BOEK JOUW GRATIS CALL

OF

Je kiest ervoor om verder te gaan op de manier waarop je nu werkt, ook al besef je dat je het niet lang volhoudt en zo je eigen groei in de wegstaat

OF

Je kiest voor verandering en voor meer rust, meer ruimte, meer omzet en meer vrijheid voor jouw creativiteit door het inzetten op optimalisatie en herinrichten van jouw bedrijf zodat je weer gelukkig wordt van het werk dat je doet!

Mogelijkheden

Losse sessie / 2 uur

6 maanden coaching

3 maanden coaching

€3750

€400

€1950

Incl. kickoff sessie voor het doornemen van je huidige situatie, wensen, doelen en kansen

Elke maand een coachingssessie van 2 uur

Feedback op documenten, teksten, websitepagina’s e.d.

Onbeperkt contact via berichtenapp Voxer

incl. vragenlijst vooraf voor het bepalen van je wensen, doelen en kansen

Onbeperkt contact via berichtenapp Voxer voor 2 weken lang, voor je overige vragen na je sessie

Incl. kickoff sessie voor het doornemen van je huidige situatie, wensen, doelen en kansen

Elke twee weken een coachingssessie van 1 uur

Feedback op documenten, teksten, websitepagina’s e.d.

Onbeperkt contact via berichtenapp Voxer

LET'S GO!

Alle prijzen zijn excl. 21% btw

Graag betalen in termijnen? Dat kan! Stuur me een berichtje, dan fixen we dat.

Kun je niet kiezen?

Snap ik! Plan dan snel jouw vrijblijvende call om te kijken welke optie het beste bij je wensen en behoeftes past.

Plan een gratis call

Heb je een vraag?

volgende vraag

vorige vraag

Ik zeg JA!

Klaar voor de groei die je verdient? Laten we samen aan de slag gaan. Meld je aan door middel van onderstaand formulier, dan starten we snel met jouw 1-op-1 coaching!

Na het invullen van het formulier klik je op 'Verstuur aanvraag'. Geef hem dan even de tijd om de gegevens te versturen. Als het goed is springt het formulier op blanco als je aanmelding verzonden is. Ik stuur altijd binnen dezelfde dag een reply op je aanmelding. Twijfel je of je aanmelding is binnengekomen? Stuur dan een los mailtje naar info@jessicagroenewegenfotografie.nl.