Je hebt je bedrijf al op poten, je bent lekker bezig en hebt al wat klanten. Maar toch gaat het niet zoals je zou willen. Je bent nu wel klaar met het zelf proberen je bedrijf naar het volgende level te tillen en je beseft dat deze manier je nog jaren gaat kosten. Die tijd heb je simpelweg niet!

Je wil van 'leuk bezig zijn' naar 'succesvol ondernemen' en niet blijven hangen op dit niveau waar je inmiddels wel op bent uitgekeken. Je staat te trappelen om door te groeien maar je mist de kennis om je bedrijf beter in te richten en te optimaliseren. Je blijft nu simpelweg hangen en je stagneert... Zonde!

Niets is frustrerender dan je wel willen maar het lukt niet. Je weet dat je iemand nodig hebt om samen die volgende stap te zetten. En precies daarmee kunnen ik en mijn aanstekelijke berg aan enthousiasme je helpen. Ik geef je de handvatten om weer het licht te zien en op eigen kracht (oké, + wat kracht van mij dan) die droom binnen te harken.

Ik heb JOU nodig!

Je herkent het vast...

> Je weet dat groei voor je is weggelegd maar je weet niet simpelweg niet HOE? Er zijn zoveel manieren maar de juiste manier vinden is moeilijk. Welke strategie past het beste bij jou?
> Daardoor betrap je jezelf op paniekvoetbal: je onderneemt actie op basis van wat je bij anderen ziet en hoort, zonder te weten of dit voor je werkt. Duidelijke focus en kennis ontbreekt waardoor je als een kip zonder kop rondrent.
> Je wil graag moeiteloos meer (ideale) klanten aantrekken maar dat kost je nu ontzettend veel tijd en energie en dat frustreert.
> Je weet dat jezelf onderscheiden daarin kan helpen maar dat is nog even een dingetje... Je vindt het nog wat ongemakkelijk en eng. Welke manier werkt voor jou nou het beste?

> Daarnaast heb je geen tijd meer over om nòg een poging te wagen om het zelf te proberen. Je bent nu al zoveel tijd kwijt en wat heeft dat concreet opgeleverd? Je hebt iemand nodig die jou kan vertellen waar de kansen liggen zodat je daar je energie in kwijt kan en kan starten met het boeken van resultaat!

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin wedding trouwfotografie wedding den haag

Mijn handen jeuken enorm...

...als ik weer een fotograaf zie die veel meer in haar mars heeft dan dat ze beseft. Ze houdt zichzelf klein waardoor ze geen stappen voorwaarts zet en die droom steeds verder weg komt te staan.

Het zijn fotografen die vol enthousiasme beginnen met ondernemen vanuit hun passie maar zichzelf al snel in de knoei werken door het gebrek aan focus en een verkeerde strategie.

Op die manier doorgaan betekent dat je nooit gaat shinen met je eigen succesvolle fotografiebedrijf en binnen de kortste keren ben je gestopt. Terwijl dit WEL voor je is weggelegd!

Vertel me snel meer!

Ik ben Jessica
en ging van kantoormeisje naar een multi passionate momboss

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Ik begon ooit ook met diezelfde droom die jij nu hebt. Hij ontstond tijdens mijn baan als marketing en communicatie specialist. In 2015 zette ik de eerste stap en dook in de wereld van het ondernemerschap. Ik begon mijn fotografiebedrijf naast mijn baan in loondienst.

Het wiel uitvinden was in het begin een vaste bezigheid. Hoe zet ik een bedrijf op en hoe zorg ik dat ik groei. Het kostte veel tijd maar ik vond het leuk. Mijn baan gaf me op financieel gebied de tijd om rustig dingen uit te vinden. Echter, diezelfde baan zorgde ook voor vertraging in het realiseren van mijn droom. Ik moest mijn tijd en aandacht verdelen en ik nam dus genoegen met het feit dat ik er wat langer over deed om mijn doel te bereiken.

Maar mijn ambities waren in 2019 niet meer te bedwingen. Ik wilde fulltime ondernemer worden! Na 13 leerzame jaren op kantoor tijd sloeg ik mijn vleugels uit en nam de sprong in het diepe. Ik groeide ik uit van kantoormeisje tot een multi passionate momboss met haar eigen succesvolle bedrijf waarin ik fotografeer, coach, blog en podcasts maak.

Alle gezette stappen, ervaringen en verzamelde informatie die ik in de afgelopen 7 jaar opdeed geef ik met ontzettend veel liefde door in mijn 1-op-1 traject. Ik gun jou ook het plezier en de vrijheid van het ondernemen en ik weet dat je het kunt bereiken!

Benieuwd naar hoe dat eruit ziet?

Dit bereikte ik tot nu toe:

○ Ik haal mijn lievelings klanten binnen via Instagram en via mond-tot-mond reclame waardoor ik met de leukste mensen mag samenwerken

○ Ik vraag prijzen waar ik volledig achter sta, waarmee ik een prachtig salaris overhoud en mezelf dus niet te kort doe

○ Ik onderneem volledig op mijn manier waardoor ik elke dag bruis van de energie en zin heb om de dag te beginnen

○ Ik ervaar financiële vrijheid door het op mijn manier opbouwen van mijn bedrijf en doe elke dag wat ik het leukste vind

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer fotoshoot bruiloft newborn baby en loveshoots

Dit zijn pas een paar voorbeelden van wat jij kunt bereiken. Wat daarvoor nodig is een proactieve houding en een ijzersterke wil om niet langer je droom uit te stellen. Afwachten en alleen maar hopen dat het jou ook mag overkomen gaat niets opleveren.

Laten we NU kennismaken!

Dit 1-op-1 traject is voor jou wanneer je...

begin jij net met je fotografiebedrijf?

Je hebt nu 2 keuzes. Waar ga je voor?

OF

Je besluit tòch weer een zelf een poging te wagen terwijl je weet dat dit niet anders zal zijn dan de vorige pogingen en je uiteindelijk weer kostbare tijd verliest.

OF

Je kiest nu voor de investering die je uit deze sleur haalt en je de focus, energie en kansen geeft om alle facetten van je bedrijf een boost te bezorgen.

Wat je allemaal ontvangt

  • 3 maanden coaching
  • Kick off sessie van 2 uur
  • Elke 2 weken een videocall van 60-90 minuten (6 calls in totaal)
  • Tussentijds contact via Voxer (soort Whatsapp) voor een snelle vraag met een snel antwoord om weer snel door te kunnen
  • Mogelijkheid tot insturen documenten/webpagina’s/teksten/e.d. voor feedback en direct toe te passen verbeteringen
  • Een recap call na ongeveer een maand na het aflopen van het traject om te evalueren en bij te sturen waar nodig.
  • Mijn onvermoeibare enthousiasme en mijn oprechte betrokkenheid ;-)

I AM READY

Heb je een vraag?

volgende vraag

vorige vraag

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Plan nu een kennismaking in