Zwangerschapsshoot Wassenaar | Niels & Esther

Na het vastleggen van hun prachtige bruiloft in september, had ik de grote eer om een half jaar later de eerste zwangerschap van Niels & Esther vast te leggen. Ze twijfelen even of ze de mooi buik wilden laten vastleggen, maar uiteindelijk besloten ze toch om een shoot te boeken. Het is een te mooie periode om niet te laten vastleggen, aldus de papa en mama in spé.

Een heerlijke locatie voor een fotoshoot tijdens je zwangerschap is het strand van Wassenaar. Met mooie stukken duin en het strand kun je een zeer diverse shoot houden en zorgen voor veel afwisselende foto’s. Ook de wind die er toch altijd wel staat zorgt ook voor heerlijke speelse haren, waar ik persoonlijk enorm van houd.

Op deze manier hebben we samen de zwangerschap van hun eerste kindje vastgelegd en hebben ze herinneringen aan de bijzondere periode voorafgaande aan het worden van papa en mama.

Ook een zwangerschapsshoot in Zuid-Holland boeken? Hier lees je meer informatie of stuur direct een bericht via het contactformulier.