Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Van kantoormeisje naar een multi passionate momboss

Ik begon ooit ook met diezelfde droom voor een goedlopend fotografiebedrijf. Hij ontstond tijdens mijn baan als marketing en communicatie specialist. Maar mijn ambities waren in 2019 niet meer te bedwingen en na 13 leerzame jaren op kantoor sloeg ik mijn vleugels uit en nam de sprong en werd full time ondernemer!

Ik groeide ik uit van kantoormeisje tot een multi passionate momboss met haar eigen succesvolle bedrijf waarin ik fotografeer, coach, blog en podcasts maak en vooral doe wat ik leuk vind en daar ook nog eens mijn brood mee verdien.

Nu ben ik vol energie, ik geniet van de vrijheid, de balans en heb écht plezier in het ondernemen. Werken voelt niet aan als werken maar als handelen vanuit passie!

En dat gevoel, die fun en zo'n bedrijf hebben: dat GUN ik iedereen! Daarom zet ik mij nu in om andere (beginnende) forografen back on track te krijgen en te sturen naar een succesvol fotografiebedrijf met financiele vrijheid en ondernemen op jouw voorwaarden.

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf
Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Hi! Ik ben Jessica

Ik ben altijd (onbewust) op zoek naar nieuwe inspiratie en lesstof om van te groeien. Zowel persoonlijk als zakelijk. Waarom ik mijn kennis deel? Omdat alles zelf uitzoeken gewoon niet altijd even leuk is! Het kost vaak teveel tijd, te veel moeite en te veel energie. Daarnaast is dat blijven aanmodderen natuurlijk niet erg motiverend omdat resultaat uitblijft...


Het is hoog tijd voor een sprong vooruit! Klaar om te stoppen met uitstellen en te starten met groeien. Lift mee op mijn opgedane en verzamelde kennis en samen brengen we jouw bedrijf weer een level up!

Mijn ambitie en honger naar meer te ondernemen en mijn eigen keuzes maken waren in 2019 niet meer te bedwingen. Ik nam de sprong en zo groeide ik uit van kantoormeisje naar trotse multi passionate momboss. Die weg die ik daarvoor bewandelde was een enorm leerzame en nog steeds leer ik elke dag. Ben ik waar ik wil zijn? Nog lang niet: ik wil groeien en heb het gevoel pas aan het begin te staan van mijn carrière.

"Het is de brandstof die ik voor mijn onderneming nodig heb."