Plan nu jouw strategiesessie

In deze call bespreken we

Je huidige situatie en jouw doelen

Waar sta je nu met je bedrijf en waar zou je graag naar toe willen. Wat zijn je dromen en doelen?

Waar je op vastloopt

Waar gaat het mis. Wat houd je tegen, welke belemmerende gedachten spelen er en wat zit die groei in de weg.

Waar liggen de kansen

Wat liggen jouw kansen en wat zijn de mogelijkheden om jouw doelen (en meer!) te behalen.

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf coaching workshop
Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.
Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Van kantoormeisje naar een multi passionate momboss

Ik begon ooit ook met diezelfde droom voor een eigen succesvol fotografiebedrijf. Hij ontstond tijdens mijn baan als marketing en communicatie specialist. In 2015 zette ik de eerste stap en dook in de wereld van het ondernemerschap. Ik begon mijn fotografiebedrijf naast mijn baan in loondienst.

Maar mijn ambities waren in 2019 niet meer te bedwingen. Ik wilde fulltime ondernemer worden! Na 13 leerzame jaren op kantoor tijd sloeg ik mijn vleugels uit en nam de sprong in het diepe. Ik groeide ik uit van kantoormeisje tot een multi passionate momboss met haar eigen succesvolle bedrijf waarin ik fotografeer, coach, blog en podcasts maak terwijl ik ook nog geniet van mijn gezin van 5.

Zeker in de eerste 5 jaar van mijn bedrijf heb ik mezelf behoorlijk in het diepe gegooid. Ik was aardig koppig en wilde alles zelf doen. Dat was leerzaam op meerdere vlakken. Zelf meerdere malen het wiel uitvinden geeft me nu een heleboel kennis op meerdere vlakken. Maar ik leerde ook dat dit veel slimmer kon worden aangepakt.

Ik leerde om taken uit te besteden, keuzes te maken, nee te zeggen en prioriteiten te stellen. Ik richte mijn bedrijf totaal anders in en dat allemaal in het belang van mijn hoofddoel: het realiseren van mijn droombedrijf. Het bedrijf waarmee ik nu de vrijheid ervaar die ik altijd al zocht en ook ontzettend blij en gelukkig van word.

Alle gezette stappen, ervaringen en verzamelde informatie die ik in de afgelopen 7 tot 10 jaar opdeed vind je terug in mijn 1-op-1 traject. Want ik gun jou de vrijheid, de rust, groei in omzet en in het plezier van het ondernemen en ik weet dat die volgende stap voor het oprapen ligt als wij samen aan de slag gaan!