Van hobby naar business

In drie maanden eindelijk dat fotografiebedrijf van de grond krijgen en meer doen met jouw passie

YES, COUNT ME IN!

Jouw passie is fotograferen,

dat is duidelijk!

Maar echt doorpakken lukt niet... Je voelt misschien dat je niet goed weet waar te beginnen. Welke stap moet ik eerst zetten, welke stap geeft me de meeste groei? Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer waardoor het realiseren van dat fotografiebedrijf verder weg lijkt dan ooit... 🫣

En die passie gaat zo ver, dat je zelfs al nadenkt over het starten van jouw eigen fotografiebedrijf. Of misschien ben je die zelfs al net begonnen. Heel tof, je gaat je droom achterna!

Ik weet waar jij nu staat en ik herken het gevoel. Je wilt je passie volgen maar je tijd is schaars en de twijfels nemen alsmaar toe hoe langer je wacht. Maar vergis je niet, je hoeft niet gelijk alles tegelijkertijd aan te pakken. Begin eens met de eerste stap: beslissen dat je NU wil gaan starten. Want zonder die eerste stap, die eerste beslissing blijf je telkens maar uitstellen en blijft jouw droom nog langer op de plank liggen.

Zo'n 7 jaar geleden heb ik voor mijzelf die beslissing gemaakt. Ik ga het DOEN! Op mijn tempo, maar dat bedrijf zal er komen! Ik worstelde mijzelf door die eerste fase heen en dat koste mij veel tijd, geld, energie én moeite. Maar het moment dat ik kon zeggen 'Het is gelukt, ik heb een eigen fotografiebedrijf waar ik trots op ben!' is zooooo GE-WEL-DIG! Dat gun ik jou ontzettend!

En omdat ik weet dat het voor iedereen te realiseren is, breekt mijn hart bij het zien van gepassioneerde fotografen die beginnen aan het realiseren van die droom, maar tussentijds moeten opgeven omdat het niet lukt... 😥 DAT was voor mij de reden om een training te maken, de Photo Business Kickstarter Program, waarin ik al mijn geleerde lessen, uitgevonden wielen en verzamelde ervaringen met jou kan delen, zodat jij niet tussentijds hoeft op te geven en jouw doel gaat bereiken, hoe dan ook!

LATEN WE SAMEN STARTEN

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Hoe zou het zijn als je:

> na al die valse pogingen nu echt kunt beginnen met het starten van jouw fotografie bedrijf. Je laat je niet langer meer tegenhouden door twijfels en het blijven uitstellen maar je gaat ervoor!
> klaar bent met die ellendig lange Google sessies om uit te zoeken waarmee je moet beginnen.

> je de helderheid hebt in wat in deze fase van het opzetten van een bedrijf belangrijk is, en wat je nog even kunt laten liggen.
> naast je parttime baan een business opbouwt waarin je je creatieve ei kwijt kunt, echt plezier in kunt hebben en daar ook nog eens betaald voor wordt.
> weet waar je voor staat, wie jij bent, waar jij gelukkig van wordt en precies dezelfde soort mensen aan weet te trekken als jouw klanten.

> je bedrijf eindelijk tot leven ziet komen op een tempo dat bij jou past.

> de twijfels die er nog zijn bij iemand (mij dus 🙋‍♀️) neer kan leggen zodat je nooit meer door onzekerheid tegengehouden wordt.

> je passie nu echt kunt gaan volgen en kan starten met hetgeen dat het echt blij maakt: fotograferen van/voor andere mensen!

The Photo Business Kickstarter program kan je dit geven

Durf jij die eerste belangrijke stap te zetten? Durf jij te kiezen en te besluiten dat je nu echt gaat beginnen met het opzetten van dit bedrijf? JA? Dan ligt de volgende stap voor het oprapen👇️

Mijn online training The Photo Business Kickstarter Program helpt je door die uitdagende maar belangrijke eerste fase van het opstarten van jouw bedrijf heen.

Met behulp van 12 modules met 45 lessen duiken we in de fundering van jouw bedrijf. Vervolgens pakken we stap voor stap de dingen op die belangrijk zijn voor deze fase. Ik maak je wegwijs in de wirwar van opties en mogelijkheden en zo zorgen we samen voor de benodigde basis die een bedrijf moet hebben om vanuit daar verder te groeien.

Even heel praktisch: wat ontvang je als je deelneemt aan The Photo Business Kickstarter Program?

12 modules met 45 online lessen die jij in je eigen tempo kunt volgen in mijn online leeromgeving
Een digitaal werkboek met opdrachten en inspiratie
Persoonlijke feedback op jouw ingestuurde documenten, webpagina's, posts of andere content
Ongelimiteerd toegang tot al het materiaal + updates!

IK WIL NU BEGINNEN

12 MODULES | 45 LESSEN

De 12 modules brengen je langs alle facetten van het starten van jouw fotografiebedrijf. Geen lessen over fotograferen maar echt over het ondernemen als fotograaf, het neerzetten van een aantrekkelijk aanbod en vinden van de juiste klanten met behulp van passende marketingstrategieen.

Dit is wat we behandelen:

Module 3

Module 1

Module 2

Een aantrekkelijk aanbod

mindset is alles

Wie ben jij?

We onderzoeken wie jij bent, waar je voor staat en waar je van droomt. Door jouw verhaal en ‘waarom’ concreet te maken vinden we jouw intrinsieke motivatie en kunnen we inzetten op ondernemen op jouw manier.

Grote kans dat je last hebt van veel belemmerende gedachten. En juist die houden je tegen om je doel te bereiken! We aan de slag met de meest krachtige tool die je al bezit: je mind. Want met de juiste mindset kun je de hele wereld aan!

Op wie ga jij je richten en waarmee wil jij precies een verschil gaan maken. Wat ga je aanbieden, tegen welk tarief en voor welke klant? Door je duidelijk te positioneren trek je het snelst je ideale klant aan en claim je jouw plekje op de markt.

Module 6

Module 5

Module 4

need-to-have of

nice-to-have

Administratie: niet leuk, wel nodig

heldere doelen en plannen

Je wordt platgegooid met tools, programma’s, gadgets, apparatuur en investeringen die onmisbaar zouden zijn voor je bedrijf. Maar welke heb je in dit stadium écht nodig en welke kun je prima later aanschaffen of zelfs helemaal links laten liggen?

Zonder duidelijke doelen en een realistische planning bereik je niets en wordt je droom nooit de realiteit. We maken concreet hoe je heldere doelen stelt en hoe je deze strategisch kunt plannen, monitoren en bijsturen wanneer nodig.

Tja, je ontkomt er niet aan: de administratie. Om het enge en onbekende er af te halen neem ik je mee in de basiskennis die je moet hebben op het gebied van de KVK, de belastingdienst en verzekeringen.

Module 7

Module 9

Module 8

Succes op Instagram

Laat je website voor je werken

Jezelf onderscheiden

Instagram is het nr. 1 social media kanaal voor fotografen. Met behulp van mijn tips & tricks kun je zonder frustratie Instagram gebruiken als succesvol marketingkanaal.

Ik geloof ontzettend in de kracht van jou als individu. Die kracht gaan we naar boven halen zodat we die kunnen inzetten om jouw ideale klanten aan te trekken.

Je website is je etalage waarmee je klanten binnenhaalt. Daarom is het wel zo handig als je je website op de juiste manier inricht zodat hij bezoekers verandert in klanten.

Module 12

Module 10

Module 11

Creëer je eigen fanbase

Keep on going

Omgaan met klanten

Je gaat lekker maar hoe houdt je dat op de lange termijn vol? Waar vind je accountability en op welke manier kun je jezelf en je bedrijf helpen ontwikkelen? Dat nemen we allemaal door in de laatste module.

Hoe ga je het beste met klanten om? Een logische workflow en heldere communicatie zorgen voor klanten die weten wat ze kunnen verwachten. Je krijgt de beste tips en tricks op het gebied van communicatie, ik neem je mee in mijn workflow en laat je zien hoe je waardevolle reviews verzameld.

Zet in op klantbeleving en maak van je klanten echte fans! Zo creëer je super blije klanten die andere klanten voor je binnenbrengen. We behandelen verschillende manieren om dat voor elkaar te krijgen.

Je hebt nu twee keuzes:

Keuze 1

Jij hebt besloten om te gaan voor die droom. Jij gaat NU beginnen met het opzetten van dat fotografiebedrijf en kiest voor The Photo Business Kickstarter Program die jou de begeleiding, benodigde boost, inspiratie en informatie geeft om binnen 3 maanden dat fotografiebedrijf in de steigers te hebben.


of

Keuze 2

Je stelt dat doorpakken toch uit en besluit dat het nu niet de tijd ervoor is. Er is simpelweg teveel twijfel en bij twijfel niet doen. Die twijfel geeft namelijk aan dat je het nog niet 100% voelt. Je bent nog niet 100% bezeten door de passie van het hebben van een eigen fotografiebedrijf. En dat geeft niet. Dat komt nog wel, of niet, dat is echt oké. Besef dan wel dat je zonder actie geen verandering kunt verwachten.

Ik ben Jessica
en ging van kantoormeisje naar een multi passionate momboss

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Ik begon ooit ook met diezelfde droom die jij nu hebt. Hij ontstond tijdens mijn baan als marketing en communicatie specialist. In 2015 zette ik de eerste stap en dook in de wereld van het ondernemerschap. Ik begon mijn fotografiebedrijf naast mijn baan in loondienst.

Het wiel uitvinden was in het begin een vaste bezigheid. Hoe zet ik een bedrijf op en hoe zorg ik dat ik groei. Het kostte veel tijd maar ik vond het leuk. Mijn baan gaf me op financieel gebied de tijd om rustig dingen uit te vinden. Echter, diezelfde baan zorgde ook voor vertraging in het realiseren van mijn droom. Ik moest mijn tijd en aandacht verdelen en ik nam dus genoegen met het feit dat ik er wat langer over deed om mijn doel te bereiken.

Maar mijn ambities waren in 2019 niet meer te bedwingen. Ik wilde fulltime ondernemer worden! Na 13 leerzame jaren op kantoor tijd sloeg ik mijn vleugels uit en nam de sprong in het diepe. Ik groeide ik uit van kantoormeisje tot een multi passionate momboss met haar eigen succesvolle fotografiebedrijf.

Alle gezette stappen, ervaringen en verzamelde informatie die ik in de afgelopen 7 jaar opdeed geef ik met ontzettend veel liefde door. Ik bundelde ze in deze training zodat jij ook die stap kunt zetten richting jouw droom. Ik gun jou ook het plezier en de vrijheid van het ondernemen en ik weet dat je het kunt bereiken! Laten we dit samen doen!

The Photo Business Kickstarter Program Jessica Groenewegen Fotografie
Gratis masterclass fotografie bedrijf jessica groenewegen coaching fotograaf

De grootste eyeopener voor mij was MINDSET... Hij komt als rode draad door het gehele programma heen en is zo ontzettend belangrijk. Ik ben zelf altijd positief vind ik zelf en dat hoor ik om mij heen, maar binnen het opstarten van mijn bedrijf, mijn groei naar fotograaf worden kom ik zoveel nieuwe uitdagingen tegen waardoor ik voortdurend tegen mijn mindset aanloop.

Het programma wat Jessica heeft neergezet is meer dan volledig. Wanneer je klaar bent met een module en denkt "ohja hoe zou het zitten met....", komt het volgende onderwerp al en dat is nou net waar ik meer over wilde weten. De handvatten die Jessica mij gaf voelen als heel prettig, makkelijk op te pakken en vol met tips en praktische zaken.

Het geeft me een goed gevoel met waar ik nu mee bezig ben en vooral, ze geeft me een gevoel van geen haast te hoeven maken en trouw te blijven aan mezelf. Nu heb ik weer zin om verder te gaan en overzichtelijk een aantal stappen te maken om verder te komen, want ik zat een beetje vast, bleek achteraf.

Ik zou anderen deze training met de volle 100% aanraden, omdat Jessica aan alles denkt. Ze heeft zoveel info te delen en het klinkt zo herkenbaar als zij ergens over praat! Ze is echt een lieverd en een topper!

Ciska Soeteman - BySis Fotografie

Al zolang heb ik de wens om professioneel iets met fotografie te gaan doen. Maar ja, die eeuwige perfectionist in mij, die saboteerde mij steeds om stappen te zetten. Tijdens het lopen luister ik altijd graag naar je podcast. Je kunt dingen altijd zo lekker nuchter en helder omschrijven. Iets ingewikkelds lijkt dan ineens een stuk behapbaarder.

Ik heb dan ook niet lang na hoeven denken toen jij kwam met de Photo Business Kickstarter Program, om deze cursus te gaan volgen. Dit programma zag ik echt als de stok achter de deur die ik nodig had.

De cursus heeft mij veel inzichten gegeven zoals mindset, wat een grote rol die speelt, maar ook handige tips m.b.t prijsbepaling, kernwaarden bepalen en hoe belangrijk die zijn voor de keuzes die je maakt.

Zichtbaar zijn, branding: wanneer dit totale plaatje past bij een persoon zijn ze genegen sneller zich te binden. In jouw geval had ik het idee dat ik je al jaren ken, dat geeft een vertrouwd gevoel. Dit ga ik als basis voor ogen houden bij het aanspreken van mijn ideale klant.

Je legt alles heel rustig en duidelijk uit. De concrete opdrachten die je meegeeft zorgen er voor dat je aan het einde van de cursus een hele concrete overzichtelijke actie lijst hebt waarmee je aan de slag kunt. En als perfectionist en control freak hou ik van lijstjes en overzicht ;-)

Je bent echt een super leuke enthousiaste vrouw met waanzinnig veel kennis. Dankjewel dat je je die op zo’n fijne manier wilt delen. Ik hoop dat nog veel meer fotografen hier profijt van gaan hebben.

Barbara Kempeneers - Barbara Kempeneers Fotografie

Let's do this!

The Photo Business Kickstarter Program

€ 775

excl. btw

Liever in drie (€259) of zes (€130) maandtermijnen? Dat kan! Stuur me dan eerst een berichtje om dat te regelen.

Jij ontvangt:

12 modules met 45 online lessen die jij in je eigen tempo kunt volgen in mijn online leeromgeving
Een digitaal werkboek met opdrachten en inspiratie
Persoonlijke feedback op jouw ingestuurde documenten, webpagina's, posts of andere content
Ongelimiteerd toegang tot al het materiaal + updates!

YES, IK DOE MEE!

Na je aankoop heb je toegang tot de eerste drie modules. Na twee weken komt er per week een nieuwe module bij.

Twijfel je nog of deze training geschikt is voor jou? Stuur je dan snel een mailtje via info@jessicagroenewegenfotografie.nl en dan kijken we samen wat voor jou de beste keuze is.

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin wedding trouwfotografie wedding den haag

Na de training kun jij

dit allemaal winnen:

gedag zeggen tegen:

+

-

onzekerheid: is deze stap wel de juiste? Heb ik dit echt nodig om te starten? Doe ik het wel goed?

enoooooorm veel tijd! Wat als je alles zelf moet uitzoeken? De training bespaart je eindeloos zoeken op internet!

+

-

overwhelmed raken en weer dat verloren gevoel ervaren van niet weten waar te beginnen...

duidelijke focus: de training laat je richten op de basis waardoor je waardoor kun je de andere onderwerpen laten liggen.

-

+

een ontzettend sterke en heldere fundering van jouw bedrijf waar vanuit jij je bedrijf verder kunt laten groeien.

eenzaamheid die er soms bij komt kijken want ik sta klaar voor al je vragen en persoonlijke feedback!

-

+

dat vervelende uitstelgedrag, want dat is niet meer nodig want je weet nu welke stappen te zetten

heldere en realistische doelen en plannen waar je strategisch naartoe werkt

+

-

die benodigde mindsetshift zodat jij jezelf nooit meer in de weg zal zitten met belemmerende gedachten.

rennen als kip zonder kop want die verloren energie gaan we nu doelgericht inzetten!

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Garantie Jessica Groenewegen Photo Business Kickstarter Program 2023

The Photo Business Kickstarter Program kun je 14 dagen proberen.

Ben je niet overtuigd van de waarde ervan?

Mail dan binnen 14 dagen en je investering wordt 100% terugbetaald.

No problemo!

Meest

gestelde vragen

* Ik ben nog niet ingeschreven bij de KVK dus moet de btw nog betalen. Kan ik die later nog terugkrijgen?

Als je door de belastingdienst als ondernemer beschouwd wordt (bijvoorbeeld na een inschrijving bij de KVK), kun je onder bepaalde voorwaarden de btw die je eerder hebt betaald als voorbelasting aftrekken in de aangifte omzetbelasting. Ga voor meer info naar de website van de belastingdienst.

* Ik ben mijn bedrijf al eerder gestart, is de training ook geschikt voor mij?
Dat ligt geheel aan waar jij staat met je bedrijf. Ik raad je aan om de omschrijvingen van de modules goed te lezen en wanneer je voelt dat je die informatie nodig hebt voor de volgende stap, dan is de training ook geschikt voor jou. Twijfel je nog? We kunnen prima even bellen om te sparren. Stuur me snel een bericht via info@jessicagroenewegenfotografie.nl.

* In hoeverre ben jij bereikbaar voor persoonlijke begeleiding?
Ik ben zeker beschikbaar voor persoonlijke begeleiding! Al is deze online training een DIY training, ik ga je ondersteunen om er zeker van te zijn dat je bereikt wat je wil bereiken. De persoonlijke begeleiding bestaat uit de mogelijkheid tot het insturen van documenten, opdrachten, content of andere items voor persoonlijke feedback van mij. Daarnaast kun je ook al je vragen bij mij neerleggen. Elke vraag die ik voor je kan beantwoorden, hoe groot of klein die ook is, laat je weer een stap vooruit zetten. En elke stap vooruit betekent dichter bij je doel.

* Ik twijfel nog / ik heb een andere vraag
Wanneer je twijfelt kun je mij altijd een vrijblijvend berichtje sturen via Instagram of email zodat we samen kunnen kijken of dit de ideale training is voor jou. Ook kun al je andere vragen kun je aan me stellen. Voel je vrij!