Newbornshoot Zoetermeer | Maeve

Het is geweldig om in je eigen stad alle nieuwe inwonertjes te mogen vastleggen op de foto. Zo kwam ik ook terecht bij lieve Maeve. Papa, mama en grote zus Tess zijn maar wat trots op hun dochter en kleine zusje dus vanaf nu bij het gezin hoort.

Een prachtig kamertje was er gemaakt voor baby Maeve. Rustige natuurlijke kleuren doen het altijd goed op de foto. Het zorgt voor een kalme en serene sfeer en geeft de meest mooie beelden. Tijdens de fotoshoot was grote zus Tess ontzettend lief voor haar zusje en vertelde trots over wat ze allemaal met haar zusje wilde gaan spelen als ze oud genoeg was.

Tijdens een newbornshoot waarbij ook een ouder broertje of zusje aanwezig is verdeel ik de aandacht altijd goed. We nemen de tijd om ook hun verhaal te horen en ze te laten vertellen wat ze kwijt willen. Op die manier maken we er een gezellige gezinsshoot van met de nadruk op de komst van het nieuwste gezinslid, zonder dat alle aandacht naar de baby gaat.

Ook een newbornshoot in Zoetermeer boeken? Hier lees je meer informatie of stuur direct een bericht via het contactformulier.