Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Hai! Wat ontzettend goed dat jij investeert in jezelf en je bedrijf! Wij gaan samen op donderdag 31 maart zorgen voor een nieuwe frisse set branding foto’s. Hieronder heb ik alle gegevens en informatie staan die je nodig hebt. Daarnaast wil ik je vragen om de onderstaande vragenlijst in te vullen zodat ik jouw fotoshoot zo goed mogelijk kan voorbereiden 🙂 Dank alvast!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
Jouw branding minishoot vindt plaats in Creative Studio .RAW aan de Van Oldenbarneveltstraat 158 te Rotterdam. Bel vervolgens aan op de bel met ‘MG’ erop. Daarna loop je twee trappen op en word je door mij ontvangen.

Parkeren
Parkeren kan in de grote ondergrondse parkeergarage Schouwburgplein 1 (bereikbaar via de speciale afslag in de Weenatunnel of via de Karel Doormanstraat). Vanaf daar is het nog geen 5 minuten lopen naar de studio.

Openbaar vervoer
Creative Studio .RAW ligt op loop afstand (7 min) van Rotterdam Centraal Station.

Mijn contactgegevens
Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben dan kun je mij bereiken via info@jessicagroenewegenfotografie.nl. Voor vragen met spoed kun je mij via 0628311689 bereiken.


TIPS TER VOORBEREIDING VAN JOUW BRANDINGSHOOT

Kleding en make up
Belangrijk is dat jij kleding aandoet die past bij jou. Jij bent immers je bedrijf en als je kleding aandoet die helemaal niet bij je past doe je je voor als iemand anders, zonde! Dus, ga op zoek naar een setje waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Je kunt meerdere setjes + accessoires meenemen maar hou het uitvoerbaar. Een simpele wissel van jasje, blouse, e.d. is prima te doen. Een volledige kleding wissel van sok tot knot kost misschien te veel tijd en zou zonde zijn van de 40 minuten die we hebben.

Make up is natuurlijk ontzettend persoonlijk. Ga ook hier geen gekke dingen doen en blijf dicht bij jezelf. Onthoud dat je ogen meestal wat mogen worden geaccentueerd en doe voor de rest niet al te overdreven dingen. Ik vind persoonlijk altijd less is more, maar nogmaals: doe wat bij jou past. Sowieso haal ik eventuele oneffenheden in Photoshop nog weg dus geen paniek als je in de ochtend wakker wordt met een ongewild plekje op je voorhoofd 😉

Om je te helpen in de keuze van je kleding e.d. heb ik hier onder nog wat beelden van de locatie. Wellicht helpt het je in je keuze van kleuren en tinten:

Attributen
Heb je de wens om met attributen op de foto te gaan? Denk aan je laptop, favoriete koffie/thee mok, je ontwerp tablet of je fotocamera? Neem het mee! Leuk! Dit geeft een leuke afwisseling in de foto’s en maakt het geheel weer compleet.


VRAGENLIJST
Zou je voor mij deze onderstaande vragenlijst willen invullen? Aan de hand van jouw ingevulde antwoorden kan ik mij namelijk nog beter op jouw brandingshoot voorbereiden zodat we echt beelden krijgen die bij jou passen 🙂 Alvast dank!