Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin newborn loveshoot baby
Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

HI! IK BEN JESSICA

Ik ben de trotse mama van drie kleine koters, vrouw van een gitarist en mijn fotocamera zorgt voor brood op de plank. Ik groeide uit van een kantoormeisje naar een trotse momboss met een bedrijf waarin in fotografeer, podcast, blog en coach.

Waarmee kan ik je helpen?

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin newborn loveshoot baby

WEDDING EN LIFESTYLE FOTOGRAFIE

Feel good photography; zo omschrijf ik hetgeen dat ik maak. Al die fijne momenten die ik mag vastleggen zijn een stuk voor stuk een feestje. Laat vastleggen hoeveel je van elkaar houdt, hoe mooi het is om papa of mama te zijn of hoe jullie samen met familie en vrienden jullie mooiste dag beleven. Laat je niet tegenhouden door twijfels en durf de regie los te laten. Wees enkel jezelf, dan zorg ik voor de feel good foto’s terwijl ik als je nieuwe bff aan je zijde sta.

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

Lees snel meer

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf coaching workshop

COACHING EN RESOURCES VOOR FOTOGRAFEN

Mijn verhaal begint als marketing specialist op kantoor, mijn eerste baan. Maar na 13 leerzame jaren was het hoog tijd om mijn droom te verwezenlijken: fulltime fotograferen! Het ondernemerschap riep en ik groeide uit van kantoormeisje tot een multi passionate momboss met haar eigen succesvolle bedrijf waarin ik fotografeer, coach, blog en podcasts maak terwijl ik ook nog geniet van mijn gezin van 5.

Alle gezette stappen, ervaringen en verzamelde informatie die ik in de afgelopen 7 tot 10 jaar opdeed vind je terug in mijn aanbod voor fotografen. Want ik gun jou de vrijheid, de rust, groei in omzet en in het plezier van het ondernemen en ik weet dat die volgende stap voor het oprapen ligt als wij samen aan de slag gaan!

Lees snel meer

Don’t miss a thing!
☞  join de mailinglist en verzeker jezelf van inspiratie, acties en tips voor jouw fotografiebedrijf  ☜
Thanks! Keep an eye on your inbox for updates.

een podcast speciaal voor fotografen

jessica's photo business podcast

Speciaal voor alle fotografen die een serieus bedrijf willen opbouwen of al runnen maak ik deze podcast. Hier hoef je geen technische tips over je camera te verwachten maar juist veel waardevolle informatie over ondernemen, marketing, mindset, rust vinden in je bedrijf en hoe je kunt doorgroeien naar het volgende level.

Groei je met mij mee? Beluister dan een van de ruim 65+ podcasts.

Luister de podcast nu