Corona-bezigheden

Week twee sinds we thuis zitten. Het kinderdagverblijf is dicht en werk ligt voor mij stil. Een vreemde situatie, elke ochtend hoop je te ontwaken uit deze vreemde droom. Helaas, het is niet anders dus moeten we onszelf zien te vermaken. Het weer is inmiddels prachtig maar zelfs buitenspelen zijn ze een keer zat. Omdat mijn fotoshoots niet meer kunnen doorgaan stort ik mijzelf maar op de kids. Foto’s van je kinderen heb je nooit genoeg, toch?

Daarom zijn we deze weken de ene na de andere foto-opdracht aan het verzinnen. Andere portretten dan dat we normaal gesproken maken. Een van die ideeën was een verkleedpartijtje houden. Die houden we wel vaker maar daar maakte ik eigenlijk nooit foto’s van. En oh, dat is echt aan te raden want dat plezier vastleggen op beeld is een prachtige herinnering voor later. Later wanneer we terugkijken op deze Corona tijd en ons afvragen hoe we dat hebben volgehouden, haha.

Geniet je mee van de korte serie die ik van mijn drukke kids maakte? In deze onzekere tijden geven hun lachende gezichtjes weer wat hoop en voldoende afleiding <3

Gratis e-book met 10 ideeën
Wil jij ook aan de slag met je camera en je kids tijdens deze dagen van thuisisolatie? Ik heb naast dit idee nog 9 andere ideeën verzameld om te doen! Je kunt hem hier gratis verkrijgen. Have fun! 🙂