Ik stop met fotoshoots

LET OP: Ik heb besloten dat ik per direct stop met lifestyle fotoshoots. Ik ga mij focussen op andere uitdagingen binnen het ondernemen en daarbij hoort het afstoten van werkzaamheden waar geen ruimte meer voor is. Dat zijn in dit geval alle lifestyle fotoshoots. Ik ben daarom vanaf heden (februari 2024) nog enkel te boeken voor bruidsfotografiepakketten. Heb je een cadeaubon, minishoot of een andere fotoshoot geboekt? Uiteraard fotografeer ik jou en je geliefden met ontzettend veel plezier. Voor jou verandert er niets.

Ben je een oud-klant en zou je nog graag een shoot bij mij willen boeken? Stuur me dan sowieso een bericht, want op uitzondering (indien passend in de agenda) kan ik voor oud-klanten nog een fijne serie foto's maken.

Stuur me een bericht

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin newborn loveshoot baby

Blijf niet twijfelen

maar doe het!

Ik maak herinneringen en verzamel waardevolle momenten want ik vind het zo belangrijk om zo vaak mogelijk stil te staan, te beseffen hoeveel moois je bezit en daarvan optimaal te genieten. Laat je niet tegenhouden door de twijfels of de investering maar zet die stap en zorg voor het vastleggen van wat je nooit meer terug krijgt. Mis de kans niet en maak het tastbaar zoals het nu is. Laat de regie los en wees enkel jezelf, dan zorg ik voor de feel good foto’s die met de dag steeds waardevoller worden.

Boek nu jouw shoot

pakketten

Lifestyle fotoshoot

Lifestyle fotoshoot

Minishoot

+ fotoalbum

pakket 02

pakket 01

pakket 03

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin newborn loveshoot baby
Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin vrienden newborn loveshoot baby
Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin newborn loveshoot baby

Ongedwongen herinneringen vastleggen voor zwangerschappen, newborns en gezinnen + een tastbare bundel met hoogtepunten

► 1 tot 1,5 uur fotografie

► jullie hele verhaal in min. 40 foto's

► bij jullie thuis of een buitenlocatie in Zoetermeer en omgeving

► maximaal 5 personen

► een luxe fotoalbum van 20x20 cm t.w.v. €85 met coverkleur naar keuze

Een korte shoot voor het maken van een snelle maar waardevolle herinnering.

► 30 minuten fotografie

► incl. 7 bewerkte foto’s naar keuze

► bijbestellen is mogelijk

► op een locatie in Zoetermeer

► maximaal 5 personen

Ongedwongen herinneringen vastleggen voor zwangerschappen, newborns en gezinnen.

► 1 tot 1,5 uur fotografie

► jullie hele verhaal in min. 40 foto's

► bij jullie thuis of een buitenlocatie in Zoetermeer en omgeving

► maximaal 5 personen

390,-

340,-

175,-

investering

investering

investering

Aanvullende informatie

• Zijn jullie met meer dan 5 personen? Je kunt tot een totaal van 10 personen bijboeken voor €20 per persoon (incl. extra foto's), behalve bij de Minishoot.

• Jullie boeking is definitief na de aanbetaling van 25%. Het restbedrag wordt gefactureerd na de fotoshoot met de preview, voordat de overige foto's geleverd worden. Boek je een Minishoot? Dan wordt het volledige bedrag vooraf gefactureerd. Eventuele bijbestellingen worden achteraf gefactureerd.

• Alle shoots zijn inclusief btw en reiskosten binnen Zoetermeer. Daarbuiten bedragen de reiskosten €0,45 per gereden kilometer

• Natuurlijk ben ik supertrots op de beelden die ik maak en daarom gebruik ik ze graag op mijn website en social media kanalen. Hebben jullie hier bezwaar tegen? Dan kun je dit aangeven bij het boeken van jullie fotoshoot. Geen probleem!

• De Algemene Voorwaarden van Jessica Groenewegen Fotografie zijn op alle sessies/reportages van toepassing.

Dit kun je verwachten >>

Zo voelt een fotoshoot bij mij

De mini-shoot bij Jessica was heel erg fijn! Jessica brengt voorafgaand aan de shoot je wensen duidelijk in kaart en denkt graag met je mee. Op de dag zelf maakte ze er een leuk uitje van waardoor ons zoontje het zelfs leuk vond om voor de camera te staan. We zijn erg blij met de mooie foto's!

En wat nu?

01

Je bent eruit! Je hebt de site doorgelezen en weet welke shoot je graag wilt boeken. Yes! Stuur me dan snel een berichtje. We mailen wat extra informatie over en weer en ik stuur jullie een korte vragenlijst op. Aan de hand van jullie antwoorden verdiep ik me in jullie situatie om zo nog beter jullie verhaal te kunnen vertellen met de foto's die ik maak. We kiezen samen een locatie en/of dag voor de shoot en natuurlijk stuur ik je nog wat extra informatie om je te kunnen voorbereiden.

02

Hooray! De dag van de fotoshoot is aangebroken en we zijn klaar voor een set mooie platen! Mijn shoots zijn alles behalve stijfjes, saai en eng. Ik maak er juist een leuk en gezellig uitje van zodat jullie snel ontdooien en we zo de gewenste ongedwongen en relaxte foto's kunnen maken. Geen held voor de camera? No worries! Ik ben gewoon tijdelijk je nieuwe beste vriendin met een camera in haar hand en ik zorg dat je je snel op je gemak voelt. Laat die mooie foto's maar komen, komt helemaal goed!

03

Na de shoot ben ik net zo benieuwd naar de beelden als jullie. Daarom stuur ik jullie supersnel al een preview (behalve bij de minishoots) en hebben jullie uiterlijk 3 weken later alle foto's op hoge resolutie in jullie inbox. Voor het pakket inclusief het luxe album kiezen jullie de meest favoriete foto's uit + een gewenste kleur voor de linnen cover. Vervolgens zet ik jullie album in elkaar en ligt deze even later bij jullie op de mat.

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin vrienden newborn loveshoot baby

Enthousiast?