Ken jij de kracht van een netwerk?

Een netwerk is een team dat je om je heen verzameld. Een team dat zorgt voor back-up als je ineens uitvalt. Een team dat zorgt voor nieuwe motivatie en inspiratie. Zeker op de momenten dat je het even niet meer ziet zitten kun jij op je netwerk rekenen.

Buiten een hoop praktische voordelen zit een netwerk ook vol met business buddies waarmee je een hechte band zult opbouwen. Een band die bestaat uit het delen van dezelfde passie, elkaar laten groeien richting die droom die jullie beiden hebben, samen sterker staan en die mindset weer terug draaien naar positief als hij stiekem even afdwaalt.

Het netwerk dat je nu opbouwt gaat daarnaast je hele leven mee! Zeker als je mensen vindt die in dezelfde situatie zitten als jij, dan groei je samen met dat netwerk op.

Besef dus goed wat de waarde is van een netwerk. De waarde, de kracht, het voordeel, zal ik nog even doorgaan? Mega waardevol!

Na twee jaar Corona en elkaar amper in het echt te hebben gezien geef ik je nu de kans om weer te bouwen aan dat waardevolle netwerk 💪🏻 Sluit je je bij ons aan?

De kogel is door de kerk: je gaat je fotografie bedrijf beginnen! Spannend is het zeker want dit heb je nog nooit eerder gedaan maar het voelt goed want fotografie is jouw passie!

Maar die stap zetten komt vaak met grote twijfels. Kan ik dit wel alleen? Wat als ik niet weetwat te doen of hoe dingen aan te pakken?

Je bent begonnen maar zou toch wel graag willen weten hoe anderen dat aanpakken. ‘Als zij überhaupt wel die twijfels hebben’, denk je daarnaast vaak genoeg 🤔

Het kan aan het begin van je business aanvoelen alsof je in je eentje op een groot eiland zit. Hoe ga jij dit in je eentje overleven? Je hebt die droom om er een succes van te maken maar het lijkt eerder op Expeditie Robinson. Je vecht om te overleven maar je hebt geen idee of wat je doet het juiste is. Hoe fijn is het dan om even te sparren met iemand! Hoe fijn is het dan dat je een netwerk hebt 🙏🏻

Het is tijd om elkaar weer live te gaan ontmoeten!

Ben je (beginnend) professioneel fotograaf en vind je het wat eenzaam zonder collega's? Mis je als zzp'er het sparren, het samenkomen en elkaar steunen? Ben je op zoek naar een business buddy om vaker mee af te spreken? Logisch en I feel you!

Het is het tijd om elkaar weer live te gaan ontmoeten. Tijd om je netwerk uit te breiden, tijd voor nieuwe connecties. Daarom organiseer ik op donderdag 7 april een netwerkevent voor (beginnende) professionele fotografen waarbij we op eenprachtige locatie samenkomen en elkaar weer kunnen inspireren. Zie ik je daar? Lijkt me ontzettend tof!

Samen sparren, brainstormen, leren, inspireren en motiveren

Liefs, Jessica

Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf
Trouwfotograaf bruiloft Zoetermeer wedding bruidsreportage fotograaf

31 maart 2022

Creative Studio .RAW / Rotterdam

FEEL GOOD SESSION - lite

Een netwerkevent in creative studio .RAW in Rotterdam staat gelijkt voor het ontmoeten van gelijkgestemden in een industriële ruimte met zachte en neutrale kleuren, die je die perfecte instawaardige look geven. En dat is fijn voor de portretten die we na het netwerken van elkaar gaan maken! De verschillende hoekjes van de prachtige daglichtstudio zijn hier uitermate geschikt voor. Met plek voor maar 8 fotografen, blijft dit event klein en zorgen we voor een intieme setting. Ideaal als je niet van de grote groepen bent ;-)

Creative studio .raw is een industriële ruimte vol instawaardige hoekjes met zachte en warme kleuren om superblij van te worden.

09.15

09.30

09.45

10.30

11.00

12.15

inloop

aanvang

netwerken

pauze (koffie/thee/lekkers)

portretten van elkaar maken
afsluiting (einde 12.30)

Koop hier je tickets

7 april 2022

Haags hoog, kas / den haag

FEEL GOOD SESSION

Uitkijkend over heel Den Haag gaan we op donderdag 7 april samen voor nieuwe connecties! We netwerken in de adembenemende kas van Haags Hoog die zich trouwens ontzettend goed leent voor het maken van business portretten. Maar voordat we dat gaan doen zorgt fotograaf Louise Boonstoppel voor een warm bad vol inspiratie tijdens haar masterclass 'Make it personal' waarna we kunnen genieten van een heerlijke lunch. Een programma om helemaal happy van te worden, vind je niet?

De Kas van Haags hoog leent zich zeer goed voor het maken van portret foto's van elkaar.

inloop

aanvang

netwerken

pauze (koffie/thee/lekkers)

masterclass 'make it personal'

lunch

portretten van elkaar maken

afsluiting (einde 14.30)

09.30

09.45

10.00

11.00

11.15

12.15

12.45

14.15

Val op met jouw professionaliteit & personal brand

Als gepassioneerd fotograaf sta jij te springen voor leuke en toffe shoots. Jij wil klanten aantrekken waar jij een goede klik mee hebt en die vanaf het eerste moment alle vertrouwen hebben in jou als fotograaf. In deze masterclass leer je hoe je opvalt in deze verzadigde markt van fotografie en kom je erachter dat dit minder moeilijk is dan het lijkt. We bespreken hoe je met plezier jouw expertise en passie deelt als fotograaf en hoe je personal branding inzet als krachtige tool richting jouw lievelingsklanten. Op jouw eigen, unieke manier.


Ticketprijs | € 137 incl. btw

Koop hier je ticket

7 APRIL 2022 | 09.45 - 14.30 uur

HAAGS HOOG, KAS / DEN HAAG

FEEL GOOD SESSION

Koop hier je ticket voor 7/4

Komt de datum je niet goed uit of is Den Haag wat te ver weg?

Laat me dat dan weten! Stuur een email naar info@jessicagroenewegenfotografie.nl en roep waar je vandaan komt zodat ik kan peilen vanuit waar de interesse komt. Bij voldoende animo komen namelijk snel meer netwerkevents!

* Waar vindt het netwerkevent plaats?

Het Netwerkevent op 7 april vindt plaats in de kas van Haags Hoog aan de Televisiestraat 2 te Den Haag.

* Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Gratis parkeren kan direct naast en om het gebouw. Let op: er zijn wel plekken waar het betaald parkeren is dus let goed op.

* Is er voldoende rekening gehouden met de corona maatregelen?
Ja, de ruimte is zo ingericht dat er voldoende afstand bewaard kan worden tussen de deelnemers.

Veel gestelde

vragen

Get In Touch

Heb je een vraag of ben je benieuwd of er nog meer events op de planning staan? Laat me weten wanneer je graag zou willen deelnemen. Met genoeg animo gaan we er zeker meer organiseren door het hele land!

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

De Feel Good Sessions netwerkevents worden georganiseerd door

Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot gezin newborn loveshoot baby