Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer Fotoshoot loveshoot baby gezin zwanger

25 voorbereidingstips voor gezinfotogafie

Vertel mij eens eerlijk? Ben jij zo’n fotograaf? Eentje die soms net wat te veel last heeft van zenuwen of onzekerheid voor je een shoot in duikt of zelfs de avond ervoor al? Je hoofd zit vol met vragen als: waar kom ik terecht, gaat alles wel goed, heb ik me wel goed voorbereid, heb ik alles wel bij me, kan ik de foto’s maken die ik voor ogen heb? Één ding is zeker: met die onzekerheid wordt fotograferen totaal niet leuk en dat heeft ook nog eens effect op je eindresultaat. Tijd om daar vaarwel tegen te zeggen: ik verzamelde 25 voorbereidingstips die je helpen van die onzekerheid voorafgaande aan een shoot af te komen en te gaan rocken!

weg met die onzekerheid en stress!

7,50 incl. btw

Creëer een werkwijze waar onzekerheid geen plekje krijgt. Deze voorbereidingen zijn de eerste stap.

Inmiddels weet ik wel beter. Na een aantal jaar besef je dat die negatieve en onzekere gedachtes die je vroeger had totaal misplaatst waren. Je hebt gewoon tijd nodig om te groeien en tussen toen en nu heb ik een hele fijne werkwijze leren opbouwen. Een werkwijze waarmee ik onzekerheid géén plekje gaf. Op die manier kon ik inderdaad die shoot uit mijn mouw schudden. Niet doordat het niets voorstelde, maar doordat ik een juiste manier van werken en focussen hanteerde.

Werken met onzekerheid is verschrikkelijk. Misschien herken je het, dit is mijn verhaal: Vroeger was ik 9 van de 10 keer onzeker als ik op pad ging voor een shoot. Zeker in het begin van mijn fotografiebedrijf had ik het idee me nog te moeten bewijzen. Naar anderen maar vooral onbewust naar mijzelf. Het leek alsof iedereen zo’n shoot uit zijn mouw schudde terwijl ik er ontzettend veel moeite in stak en het nòg niet naar mijn zin was als ik thuiskwam. Waar ging het toch fout, vroeg ik me af.

Hoe ik tot die werkwijze ben gekomen is amper samen te vatten, het is natuurlijk een organisch proces. Iedereen heeft andere dingen die hij/zij fijn vindt dus een totale werkwijze uitkauwen is niet haalbaar. Wel kan ik mijn grootste geheim delen waardoor ik op dit gebied het meest gegroeid ben. Dat is namelijk focussen op voorbereiding. Voorbereiding is KEY in mijn werkwijze en ik deel daarom ook met alle liefde alle voorbereidingstips die ik ooit heb toegepast.

nu beschikbaar
nu beschikbaar
nu beschikbaar
nu beschikbaar
nu beschikbaar
nu beschikbaar
nu beschikbaar
nu beschikbaar

E-book lifestyle gezinsfotografie Jessica Groenewegen Zoetermeer

Klinkt goed?

25 voorbereidingstips voor gezinsfotografie

€7,50

Koop het e-book

Tijd om dag te zeggen tegen onzekerheid en zenuwen en ga voor een kick-ass voorbereiding zodat je kunt gaan shinen tijdens de shoot!

incl. btw

meer e-books

Coming soon!

New!

Fotografie

Klantbeleving

template

The Customer Experience Workout

Lifestyle Gezinsfotografie

Vragenlijsten en formulieren

Bekijk nog meer