Jessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer fotoshoot Portret newborn baby en loveshoots workshop fotografieJessica Groenewegen Fotografie Zoetermeer fotoshoot Portret newborn baby en loveshoots workshop fotografie

Empowered women

empower women

> Coaching voor fotografen <

"Een coachingsessie kan je weer wat lucht geven en heldere, haalbare doelen laten formuleren."

Daarnaast ben je misschien ook nog moeder en/of heb je nog een parttime baan en weet je soms even niet meer hoe je alle ballen hoog moet houden. Als moeder van een kleuter én twee peuters sta ik dagelijks voor uitdagingen en maak ik constant lastige keuzes zowel op persoonlijk als zakelijk niveau.

Een coachingsessie kan je weer wat lucht geven. Heldere en haalbare doelen laten formuleren. Je weer met energie op pad laten gaan en je zo weer laten groeien in plaats van je in het zweet te laten werken zonder vooruitgang.

Je bent hard op weg om je doelen te behalen maar toch gaat het niet zoals ze zou willen. Je blijft je vergelijken met anderen (niet te veel doen hoor!) en vraagt je af wat zij hebben dat jij niet hebt. Soms is het fijn om niet het wiel zelf te hoeven uitvinden maar om te kunnen steunen op de ervaring en kennis van anderen. Om een duwtje in de goede richting te krijgen inclusief nieuwe energie die je weer op weg helpt om je dromen waar te maken.

Hoe tof is het om alles wat ik heb geleerd te mogen doorgeven aan anderen? Door middel van een simpele peptalk of een langer traject: vertellen over je passie en een ander verder helpen is geweldig!

APK sessie van 1 uur | € 87 excl. btw

Je denkt dat je goed op weg bent maar toch weer die eeuwige twijfel. Het zou fijn zijn als er iemand even met je meekijkt! En daar is de APK sessie een ideale voor! Denk aan een APK-check op het gebied van portfolio, website, social media, workflow, klantencontact of communicatie.

- Jij geeft aan op welk gebied je een APK-check wilt,

- Ik bereid de sessie voor en bekijk welke kansen en mogelijkheden er liggen

- Na de sessie ontvang je een concrete samenvatting met actiepunten

Een APK sessie vindt plaats via Zoom en betaling geschied vooraf.

Coachingsessie |

2 uur € 200 excl. btw of 4 uur € 350 excl. btw

Je mist handvatten om door te pakken en bent klaar met uitstellen en de verloren tijd die het je kost. Samen gaan we dat varkentje eens goed wassen. Door middel van een vragenlijst vooraf maken we helder waar jij op vastloopt of meer over wil leren. Vervolgens werken we samen naar een plan voor jouw volgende stap.

- Jij geeft de te behandelen onderwerpen aan

- Ik bereid de sessie voor en bekijk welke kansen en mogelijkheden er liggen

- Na de sessie ontvang je een concrete samenvatting met actiepunten

Een coachingsessie vindt plaats via Zoom of in Zoetermeer en betaling geschied vooraf.

Ready to crush those goals?

Ben je toe aan de volgende stap? Klaar om samen door te pakken en zo bakken met tijd te winnen? Stuur me een bericht en vertel me je verhaal. Waar loop je op vast, wat zou je samen willen aanpakken? Let me know! Ook een algemene vraag over coaching kun je natuurlijk bij me kwijt :)

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.